Aj objasnite mi gi 4riti gole osven prvite dva...Ima gosti,Rabota,nemav vreme.. Aj PLS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj objasnite mi gi 4riti gole osven prvite dva...Ima gosti,Rabota,nemav vreme.. Aj PLS

oti bese nanazad zavrten. i da ne bese toj tamu jakinta kje ja turnese itoj bese tamuМногу јасно ... не ќе сум за некои лузери ... пф!Еве ја, Дивјан е Јувентус FAN![]()
Што да не му се приспие ... сврти се заврти се-оп гол кај комшијата! Да не требаше да му е страв и да биде ептен лош да не им дозволи барем еден и на другиве? Иако да признаам, ми се свиѓаше моментот ... не беше на среќа, добро го ставија ... :podsmev:5-1 (на буфон му се приспа)
Го знаеш вицот со претепаната желка? Така ти е и ова ... незнам, се` се случи ептен брзо!:pos2:Aj objasnite mi gi 4riti gole osven prvite dva...Ima gosti,Rabota,nemav vreme.. Aj PLS

Pishuvam na msn...Se vrtam 4-0...gledam 1 minut golot ne go davaat...pak na msn.. se vrtam 5-0.. Chudo
Koga ke poglednam u Tv samo gledam kako se raduvaat nashive ama na replay i posle ne davaat..
A za 5-1 ne vidov nishto... izgleda ne se raduvale Livorno![]()

Што ќе се радуваат ... голот вредеше, но беше еден на тие пет од спротивната страна ... греота, ама што да правиме кога сме најдобри!![]()
lee:
lee:
lee:
ama nema da bidat site vaka lesni...barem taka mislam, aj da pocekame do drugoto kolo pa da vidime.
cvrsto pozadi i pred se odbrana pa potoa od odbranata da se gradi napadot, nemase trigger-happy ludacko trcanje na site strani i bezkompromisno napagjane, naprotiv bas mirno si gi gradea akciite i se grizea pred se za svojot gol
the Juve wayИ интер и милан и рома и сите по редбраво ЈУВЕ вака ИНТЕР да го тепате а инаку во утакмицата све се измени откако даде ЈАКИНТА гол од пенал после се редееа голови