Aj objasnite mi gi 4riti gole osven prvite dva...Ima gosti,Rabota,nemav vreme.. Aj PLS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj objasnite mi gi 4riti gole osven prvite dva...Ima gosti,Rabota,nemav vreme.. Aj PLS
Многу јасно ... не ќе сум за некои лузери ... пф!Еве ја, Дивјан е Јувентус FAN![]()
Што да не му се приспие ... сврти се заврти се-оп гол кај комшијата! Да не требаше да му е страв и да биде ептен лош да не им дозволи барем еден и на другиве? Иако да признаам, ми се свиѓаше моментот ... не беше на среќа, добро го ставија ... :podsmev:5-1 (на буфон му се приспа)
Го знаеш вицот со претепаната желка? Така ти е и ова ... незнам, се` се случи ептен брзо!:pos2:Aj objasnite mi gi 4riti gole osven prvite dva...Ima gosti,Rabota,nemav vreme.. Aj PLS
Pishuvam na msn...Se vrtam 4-0...gledam 1 minut golot ne go davaat...pak na msn.. se vrtam 5-0.. Chudo
Koga ke poglednam u Tv samo gledam kako se raduvaat nashive ama na replay i posle ne davaat..
A za 5-1 ne vidov nishto... izgleda ne se raduvale Livorno![]()
Што ќе се радуваат ... голот вредеше, но беше еден на тие пет од спротивната страна ... греота, ама што да правиме кога сме најдобри!![]()
И интер и милан и рома и сите по редбраво ЈУВЕ вака ИНТЕР да го тепате а инаку во утакмицата све се измени откако даде ЈАКИНТА гол од пенал после се редееа голови