Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj objasnite mi gi 4riti gole osven prvite dva...Ima gosti,Rabota,nemav vreme.. Aj PLS

odbranata na livorno spie
i iaqinta, nedved i trezeguet si davat goloj :)
4mislam 5tiot se udri eden od livorno so golmano i trezege so peta ja turna :) oti bese nanazad zavrten. i da ne bese toj tamu jakinta kje ja turnese itoj bese tamu

edniot nedved si se namesti da sutira od 16-7 m i go zakaci jakinta i udri vo drugiot kjos

drugiot podavanje i trezege si sutna na gol od ~12 m

Релно гледано имаше утакмица до 65 минута. После дали магија му фрлија на Ливорно т.е. на одбраната не знам? Головите онака нормални, убава беше акцијата за 4 гол, се друго беше грешка на одбраната на Ливорно. Како и да е честито. А да, зошто не игра Каморанези?

браво ЈУВЕ вака ИНТЕР да го тепате а инаку во утакмицата све се измени откако даде ЈАКИНТА гол од пенал после се редееа голови

Еве ја, Дивјан е Јувентус FAN :vozbud:
Многу јасно ... не ќе сум за некои лузери ... пф!:vozbud:

5-1 (на буфон му се приспа)
Што да не му се приспие ... сврти се заврти се-оп гол кај комшијата! Да не требаше да му е страв и да биде ептен лош да не им дозволи барем еден и на другиве? Иако да признаам, ми се свиѓаше моментот ... не беше на среќа, добро го ставија ... :podsmev:

Aj objasnite mi gi 4riti gole osven prvite dva...Ima gosti,Rabota,nemav vreme.. Aj PLS
Го знаеш вицот со претепаната желка? Така ти е и ова ... незнам, се` се случи ептен брзо!:pos2:
Форца Јуве!!!:bilder: :bilder: :bilder:

Pishuvam na msn...Se vrtam 4-0...gledam 1 minut golot ne go davaat...pak na msn.. se vrtam 5-0.. Chudo :)
Koga ke poglednam u Tv samo gledam kako se raduvaat nashive ama na replay i posle ne davaat.. :)
A za 5-1 ne vidov nishto... izgleda ne se raduvale Livorno :)

Pishuvam na msn...Se vrtam 4-0...gledam 1 minut golot ne go davaat...pak na msn.. se vrtam 5-0.. Chudo :)
Koga ke poglednam u Tv samo gledam kako se raduvaat nashive ama na replay i posle ne davaat.. :)
A za 5-1 ne vidov nishto... izgleda ne se raduvale Livorno :)

Што ќе се радуваат ... голот вредеше, но беше еден на тие пет од спротивната страна ... греота, ама што да правиме кога сме најдобри!:vozbud:

Што ќе се радуваат ... голот вредеше, но беше еден на тие пет од спротивната страна ... греота, ама што да правиме кога сме најдобри!:vozbud:

Најдобри?
Ние сме
juveserieblq9.jpg

5-1...цареви! :olee::olee::olee:

си победи Јувентус уште на влегувањето во Првата Лига, ама сепак, Јуве си е Јуве. :)

Super utakmica izigraa :) ama nema da bidat site vaka lesni...barem taka mislam, aj da pocekame do drugoto kolo pa da vidime.

Se nadevam vakvata dobra realizacija ke im stane navika, ama najmnogu merak napravi toa shto Ranieri prodolzi da igra vo Juve stil :) cvrsto pozadi i pred se odbrana pa potoa od odbranata da se gradi napadot, nemase trigger-happy ludacko trcanje na site strani i bezkompromisno napagjane, naprotiv bas mirno si gi gradea akciite i se grizea pred se za svojot gol :) the Juve way

p.s. Divajn mi naprai merak sho se ubaci :smir:

браво ЈУВЕ вака ИНТЕР да го тепате а инаку во утакмицата све се измени откако даде ЈАКИНТА гол од пенал после се редееа голови
И интер и милан и рома и сите по ред

за јове : Каморанези мислам дека беше повреден

за кокакола: Паладино не влезе (ама вредеше влегвањето на Јакинта иако од прво не се израдвав ко влезе)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom