Ѓорѓи Иванов кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата kolize
  • Време на започнување Време на започнување
уууу темава е стварно жешка, од 19:17 до 21:35 веќе 5 страни

добро што го мешате сега бранко, бранко ниту ќе се кандидира, ниту пак има шанси да добие и ако се кандидира, дај баталете го веќе бранко, збориме за реални кандидати

Не го мешаме, тој сака да се меша :toe: олицетворен преку Заев и неговиот „искрен“ предлог. :toe:

Не го мешаме, тој сака да се меша :toe: олицетворен преку Заев и неговиот „искрен“ предлог. :toe:

абе тој ќе се меша У се и сешто, кај може тој мирен да седи, едноставно таков му е карактерот, ај "даље" шо би рекол бране, кај застанавме

упс и 6-та сме почнале

абе тој ќе се меша У се и сешто, кај може тој мирен да седи, едноставно таков му е карактерот, ај "даље" шо би рекол бране, кај застанавме

упс и 6-та сме почнале

Дај „уше“ по еден па да кажеме по „нешо“ :pos2:

Не постои ниту еден аргумент против овој човек. Тоа е проблемот што некои личности се испаничија.

А Керим и неговото форсирање, како личните достигнувања, многу веројатно е да ни се удри во глава. Бидејќи логиката е да ни се подметнува таков човек на кој се “лепи“ рајата.

Веќе видовме некои пробни балони за Керим и дискутабилни се личностите од кои доаѓаат таквите иницијативи.

Нешто не ми штима...

Obicno ne pisuvan na vakvi forumi ama nemozev da se vozdrzam da ne kazam nesto.Mnogu mi se smesni lugeto so pisuvaat demek on neznael drugi nekoj od vmro samoinicijativno go kandidirale i on sednal razmislis malce i si rekol idam be nema podobar od mene mozam jas.:pos2::pos2::pos2:

Дај „уше“ по еден па да кажеме по „нешо“ :pos2:

абе најбоље е они уствари сдс да го кандидираат шема за прецедник, он ќе биде најбоља замена за бране, само дали он има 40 години, и дали јетрата му е толку издржлива

Не постои ниту еден аргумент против овој човек. Тоа е проблемот што некои личности се испаничија.

А Керим и неговото форсирање, како личните достигнувања, многу веројатно е да ни се удри во глава. Бидејќи логиката е да ни се подметнува таков човек на кој се “лепи“ рајата.

Веќе видовме некои пробни балони за Керим и дискутабилни се личностите од кои доаѓаат таквите иницијативи.

Нешто не ми штима...
керим, или Ѓорѓи? Ѓорѓи и уше кило крв за чоеков! Ебати комуњарските тролови, кој лик антимакедонски ни го нудат, керим бе?! Човекот кој одби да се врати во Македонија кога се ствараше државата! А од Ѓорѓи по сталожен, по down to earth личност не сум сретнал! Дај боже да помине на конвенција човеков! М А К Е Д О Н И ЈА!!!

Нешто не ми штима...

koj go izjavil ova?

I da ke zaboravev nema sansi da glasam za tipov navodno nepartiski neli drugi go kandidiraa on neznaese od A1 dozna,ne mi se veruva deka moze nekoj da poveruva u takva glupost.:kez::kez::kez:

абе најбоље е они уствари сдс да го кандидираат шема за прецедник, он ќе биде најбоља замена за бране, само дали он има 40 години, и дали јетрата му е толку издржлива

Ако влезе во законот член „издржливи јетра“ ако сака да биде претседател ќе мора да оди на пракса кај Бране.:toe:

Obicno ne pisuvan na vakvi forumi ama nemozev da se vozdrzam da ne kazam nesto.Mnogu mi se smesni lugeto so pisuvaat demek on neznael drugi nekoj od vmro samoinicijativno go kandidirale i on sednal razmislis malce i si rekol idam be nema podobar od mene mozam jas.:pos2::pos2::pos2:

и пази ова е многу интересно, денес интелектуалното крило на вмро-дпмне го предлага и тој на тв имајќи доволно време да размисли за една таква значајна одлука, веднаш прифаќа и тоа со голема чест.

абе ајде, нема шанси, за мене си зборам

Нешто не ми штима...

Па како би постоело нешто за човек кој знае да набилда таков рејтинг на “пастирот“,без да ги праша “овците“?:pos2:

I da ke zaboravev nema sansi da glasam za tipov navodno nepartiski neli drugi go kandidiraa on neznaese od A1 dozna,ne mi se veruva deka moze nekoj da poveruva u takva glupost.:kez::kez::kez:

abe drugar daj ne ne pravi ludi.... pocetnik ,nepisuval na vakvi forumi e de na kakvi?
ajjj kazi si civo alter ego si.....da te cujam:vozbud:

не си прави сам себе филмови, ај за кој ке гласаш, но овој, не оној, ако се надеваш на кандидат од СЕДЕСЕТО ке се начекаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom