Кралот Марко
Не прилепчанецот, ами Јас
- Член од
- 6 ноември 2008
- Мислења
- 3.969
- Поени од реакции
- 278
Ми побегна „Принт скринот“ на ТВ,порано да кажеше ќе успеев да фатам слика од ТВ картичката.Koj e ovoj dajte nekoja slika ili opis kariera nesto
Ми побегна „Принт скринот“ на ТВ,порано да кажеше ќе успеев да фатам слика од ТВ картичката.Koj e ovoj dajte nekoja slika ili opis kariera nesto
Е него ќе го гласам.Ѓорѓи Иванов сега слушнав на А1.
Aj ke gledam vesti na k5Ми побегна „Принт скринот“ на ТВ,порано да кажеше ќе успеев да фатам слика од ТВ картичката.
Ќе се обидам на првите наредни вести да „фатам слика“Aj ke gledam vesti na k5
Еве го од интернет најдовAj ke gledam vesti na k5
Fala Marko ama ovde e epten mladЕве го од интернет најдов
И сега не е многу изменетFala Marko ama ovde e epten mlad
aj da ne odime offtopic
Хмм - абе добро - ова е еден кандидат. Не сум чул до сега за него ништо. Ама внатре во ВМРО-ДПМНЕ ќе има и други. Сигурно барем уште 1 - 2.Еве го од интернет најдов
http://www.pf.ukim.edu.mk/EN/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=122
Е така де ова е неофицијално, се врти по вестите.Хмм - абе добро - ова е еден кандидат. Не сум чул до сега за него ништо. Ама внатре во ВМРО-ДПМНЕ ќе има и други. Сигурно барем уште 1 - 2.
Јас не мислам дека е добар предлогот. СДС се свесни дека пропаѓаат, па очајно се фаќаат за сламка со надеж дека ќе се извадат од бездната.Sto mislite za predlogot na sdsm za zaednicki precedatelski kandidat da bide Srgan Kerim
Ova e nesto novo na makedonskata politicka scena
Jas mislam deka e dobar predlogot
Предлогот на СДСМ, Срѓан Керим да биде заеднички кандидат на двете партии ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ мислам дека како предлог на прв поглед е добар, но СДСМ така не го замисли туку мислам дека со тоа сака да го девалвира Срѓан Керим како можен претседателски кандидат. Образложението на моето гледање е во следното. Ако СДСМ имаше искрени намери во тоа мислам дека најпрво требаше да направи консултации со ВМРО, т.е. да се состанеа двете партии прво, па да се усогласат заеднички и со едно заедничко соопштение да излезат пред јавноста. Така ќе верувавме во искрените намери на СДСМ. А сега ова соопштение повеќе ми изгледа само како еден обид на СДСМ, да го сврти вниманието на јавноста од штотуку свежите објавени анкети каде што и понатаму бележат низок углед и рејтинг кај граѓаните. Искрените намери секогаш се бараат кај оној и со оној со кој сакаш да му ги покажеш. Денешната изјава на СДСМ не беше искрена намера туку како што вели една наша поговорка тие денеска „истрчаа како прле пред магаре“.Јас не мислам дека е добар предлогот. СДС се свесни дека пропаѓаат, па очајно се фаќаат за сламка со надеж дека ќе се извадат од бездната.
Абе, НЕМА ТЕОРИЈА![]()
Дипломатијата му е во кожата :pos2:Sega imase telefonsko intervju na kanal 5 so Kerim,covekot vika nikoj za nisto ne zborel so nego a ne pa za precedatel ama mozebi pomalku diplomatski laze