- Член од
- 25 септември 2007
- Мислења
- 1.436
- Поени од реакции
- 45
Шо добивам бе од ова?? Нешо паѓа на награда илИ :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да.
Ако ја погодиш вистинската комбинација, на еден лопов од СДСМ (по твој избор) ќе му биде намалена затворската казна.
ова не важи за Бранко
додаток: за милисекунда ме претрка галатасараецов, барем да беше за фенербахче. вака поголем срам
а да му ја даам поклон на НГ за да му намалат од страните на анексите коа ќе му дојде денот З во нов и модерен дел на КП Идризово, за да не иде у затвор 3-4 живота, нека му се намали колку толку.![]()
Абе само се пошегував...
Какво помилување за СДСМ, какви бакрачи... Нема помилување за гробарите на Македонија.
Во врска со анкетава, нели е подобро да стои рангирање по степен на лошососедство, бидејќи добрососедство не сме виделе до сега.
Хахахах ми го зема зборот од уста.Секоја чест на мајсторот на анкетата.Bem ti permutacii.... S.A.B.G. :kesa:
Да да..Слушам српчињата и Црквата ни ја признале, ни дозволиле да го славиме Илинден на Св. Прохор Пчински, слушам дека се извиниле и за секој Македонец што умрел од српска рака (пример дедо ми), а последно што слушам е Воислав Шешељ не можел мирно да спија во Хаг, го прогонувалео минатото каде се закануваше дека ќе не победи за три дена, го прогонувале неговите зборови дека ние сме биле срби со говорна мана, и планирал јавно да ни се извини!! Се чудам на нивната добрина...Vo nikoj slucaj albanija ne moze da se smeta kako dobar sosed zatoa sto taa vo 2001 vrsese teror nad makedoncite,bugarija smeta deka nie sme bugari,grcija ne ne priznava,edinstveno srbija kako ednistven drzavotvoren faktor na balkanot ja podrzuva makedonija posebno srbomanite i nacionalno svesnite i lojalni makedonci.![]()