Кај овој форумџија ми се допаѓа/не ми се допаѓа :)

Кај членката над мене се` ми се допаѓа :pipi:

Го постуем Deep Purple посо е фан на Deep Purple
(колку нема врска реченицава али ај):pos2:

Ред Девил

ми се допаѓа: кумановец, културен, има смисла за хумор, ми дава многу зелени :kesa::)
не ми се допаѓа: ја исклучува репутацијата, навива за најглупиот тип што го има на оваа планета :)

кај Сајтлер ми се свиѓа ептен што навива за милан... т.е потписот...

ок, људите што ги сакам ги делам вака:
од страв дан прескокнам некого, ќе кажам, сите од фан-клуб Манчестер Јунајтед!
Другари со кои можам да се пофалам: Iwan , Shorty , Garfield , Zeus , raperce , Bob the Butcher-посебно:) Миланез , Mile Panika - се извинува ако сум пропуштил некој од моите!

од девојчињата Bon Jovi Desire Barwie

Ми се свиѓаат постовите на тие што ги имам во пријатели:)

Кај ЧНМ ми се допаѓа што прошол ватрено на Шапка :)

Членови кои ми се допаѓаат се у главном металците пошто увек ме подржаваат кога јадам гомна за нешто, никој не ми замерава ...

Членови што ги мрзам се повекето рапери пошто незнаат да кажат ништо друго освен "ти си искомплексиран" и не сваќаат заебанција, па после е Шмекерот кој што станува одвратно досаден со тоа "шмек" во секој проклет пост и нормално Јове бт кој што неможам да го опишам со зборови .. и сигурно има уште некој што не ми текнуе у моментов!

Останатите не ми сметаат !

Членови кои ми се допаѓаат се у главном металците пошто увек ме подржаваат кога јадам гомна за нешто, никој не ми замерава ...

Членови што ги мрзам се повекето рапери пошто незнаат да кажат ништо друго освен "ти си искомплексиран" и не сваќаат заебанција, па после е Шмекерот кој што станува одвратно досаден со тоа "шмек" во секој проклет пост и нормално Јове бт кој што неможам да го опишам со зборови .. и сигурно има уште некој што не ми текнуе у моментов!

Останатите не ми сметаат !
Не да сум досаден...пролив сум :)...Чеј да пишам сеа нешто што го мрзиш,,,ке биде долго пази...
ШмеееееееееееееееееееееееееееееееееееКККККК
:):)

Смислата за упикување на шмек елементот и каде што не му е место :)

*ми се допаѓа да :)

Интелегенцијата негова Ми лајк ит.
Донт лајк ај донт ноу

Ми се допаџа тоа што абсолутно и тотално се согласувам со секое мислење на Точкест и ми се допаџа потписов...
Абе, се ми се допаѓа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom