Nekoj IksDe
Челзијаш
- Член од
- 17 септември 2009
- Мислења
- 495
- Поени од реакции
- 9
Не слушам таква музика(па затоа и немам мислење) али се што не е емо и турбо фолк почитувам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
- Мислам дека John 00 Fleming во најмала рака заслужува да биде во топ 10.И трета год. по ред Армин е нумеро уно. Респект за мајсторот, јас лично очекував да го симнат од врвот А&Б (или пак во најмала рака Гета), али еве си остана недопрен .. Така кажаа фановите.
Ме изненади големиот прогрес на Дедмаус и Герет Емери. Јас знаев дека глушецот е доста слушан, респектиран од публиката и мн. баран, но 6тото место е енормен успех за него и јас му честитам на тоа. А и овој вториот не е за бацање, на сета конкуренција британецот е 9ти. Факт што доволно зборува за тоа колку е слушан.
Публиката уште год. покажа дека транс музиката, а со тоа и транс ДЈите се најслушани и најобожувани. Во новите топ тен, 7/10 се транс ДЈи. Тоа е сосема доволен показател ..
И јас сум навлечен највеќе на Night Full-On, па на Pop Full-On & Dark, ама ми се дешава у последно време се почесто да слушам и Progressive. Симни ги следниве албуми (или можеби веќе ги имаш), мора да ти се свиѓат: VA - Traffic - Compliation by Khianz [2008] & New Order Vol. 2 Compiled by Ace Ventura [2009]Transot e za mene duhovna muzika.Taa mi e vekje sekojdnevie.I koga go slusam podolgo vreme se desava da od edno custvo na polet i euforija se se svede na edno neobicno custvo na blagosostojba.
da se razbereme,zboram za psaj,goa,darkpsaj,fullon.
a toa progresivot,euro i takvi stvari,ne da me nervira u zadnje vreme,me iritira.I sam se cudam kako sum go slusal nekogas...neznam...:smir:
за Џон 00 Флеминг си во право за другиве и којкако... а иначе за New Order Vol. 2 Compiled by Ace Ventura... Ace Ventura растура- Мислам дека John 00 Fleming во најмала рака заслужува да биде во топ 10.
- 7 од 10 диџеи се транс, ама за жал ова се све Euro-Trance и Vocal Trance глупости. Дури и Infected Mushroom незнам што бараат на 12 место кога они се Live Band и немаат допирни точки со диџејство. Како најдобар на листата од Psy-Trance диџеите е Astrix на 55 место, што е стварно тиња, а можеби и најдобриот Psy диџеј - Skazi е на 81во. Мизерија е ранков...
PS: Fatboy Slim е на 94то место :nesvest:
И јас сум навлечен највеќе на Night Full-On, па на Pop Full-On & Dark, ама ми се дешава у последно време се почесто да слушам и Progressive. Симни ги следниве албуми (или можеби веќе ги имаш), мора да ти се свиѓат: VA - Traffic - Compliation by Khianz [2008] & New Order Vol. 2 Compiled by Ace Ventura [2009]
- Мислам дека John 00 Fleming во најмала рака заслужува да биде во топ 10.
- 7 од 10 диџеи се транс, ама за жал ова се све Euro-Trance и Vocal Trance глупости.PS: Fatboy Slim е на 94то место :nesvest:[2009]
Епа тоа е тоа што го зборам дека македонскиов менталитет е мизерија. Fatboy Slim е единствениот човек што собрал 250.000 луѓе на журка, а во Македонија никој не го знае. Срамота. :nenene:А гледам дека и си изненаден од местото на ФБ Слим. Имаш 19 и го знаеш убаво него, а и сигурен сум дека доста го респектираш и цениш, па и затоа си шокиран. Можда Фетбој уште го држи своето реноме на високо ниво, али САМО меѓу оние кои го знаат. А кога би излегол надвор и би направил анкета на сите што ќе ги сретнеш со под 17-18, на прашање : Дали знаете кој Фетбој Слим ? - Јас ти гарантирам дека половина само ќе згрчат раменици, а др половина ќе ти каже : Хммм .. Паа мислам дека знам, тоа е групата номинирана за Best Rock Band на EМА. Така ?!?!? :nesum: - Ептен патетично звучи, ал тоа е. Музиката иде напред, а со тоа и се менуваат ликовите т.е. доаѓаат нови.
грешка си дека никој не го знае... сега види eurо,вокал трансот вистина дека пали поќе кај младината шо рече 4I4. Jас слушам баш се од електронска музика и некако псајот и гоа почна поќе да ме влечи ама пак по дома ретко пуштам поќе сум на аплифт.Епа тоа е тоа што го зборам дека македонскиов менталитет е мизерија. Fatboy Slim е единствениот човек што собрал 250.000 луѓе на журка, а во Македонија никој не го знае. Срамота. :nenene:
Cyan - Merlin
добра еИ ајде момци, гласајте за (доле), за најдобра транс трака годинавааааа... Ако не и едно од топ 10те парчиња уметност досега создадени од човештвото...
Стварно ПРЕЈАКА трака. Секогаш кога ја пуштаат на журка одлепувам. Еве мои 2 предлога за најдобра трака.