Trance музика

И како, што, зошто...? Препорака некоја да се преслуша...

Абе да не ја заборавивте темата Добра Транс итн трака? :)

И како, што, зошто...? Препорака некоја да се преслуша...

Frozen, Japanese Heights, Electrified
топ 3

лом направи со првите два албуми и во негов стил се појави со третиов кој му е одличен, кога беше кај нас јас супер си поминав одлично журче
така да вреди да се преслуша албумов
ако не барем тие кои колку толку го пратат типов

и No Limits несмеам да ја заборавам во препораката

Заглавив со тракава деновиве...

Sunlounger - One More Day (Chill Mix)

Една подетална рецензија за најновиот албум на ATB, Future Memories.

...wow...

Толку. :smir:

Anjunabeats Volume 7 ќе излезе на 5ти октомври годинава... Еве нешто од компилацијата:

Новиот сингл на Above and Beyond - Anjunabeach

Најновата продукција на феноменалното финско дуо, Super8 & Tab - Irufushi

Лудницаааааааааааааа... :vozbud:

Пошто сум нов член, се изначитав 32 страни за трансот... :jaj:
Епа вака. Првиот допир со трансот ми беше албумот на Azax Syndrom & Psychotic Micro - Voices of Madness (тоа беше негде пред 3 години). Сеуште ми е еден од омилените албуми а овие 3ца (Psychotic Micro се дуо) ми се едни од најомилените артисти. Иако тогаш главна музика ми беше Рап, кратко после тој албум се откажав од неа од причина што рапот во Америка стагнира со години. Затоа си се навлеков на транс. Имам прилично голема Транс колекција дома (24 GB) и секој ден уште повеќе ја збогатувам. Редовно идам на журки и околу прашањето дали можеш да си поминеш топ кога си чист, би рекол дека можеш, ама сепак е боље да си на нешто (барем на алкохол). :smir: Не сум пробал ништо друго освен трева, и морам да кажам дека и со тоа на журка сум си поминал топ.
PS: поздрав до сите трансери со песнава (една од омилените ми е)

Не сум пробал ништо друго освен трева, и морам да кажам дека и со тоа на журка сум си поминал топ.
PS: поздрав до сите трансери со песнава

003.gif

Поздрав од трансерите до тебе...

A TIESTO ???
САКАТЕ ДА ЈА ВИДИТЕ ВИСТИНскаТа СТРАНА НА ТраНСОТ??????
aj за сите трансери да ја почуствуваат вистинската страна на трансот ако веке слушаат транс (ова горе) a ова второво е баш за опуштање ај нека пише некој шо ужива у ова вторава трака баш ме интересира и нека постира нешо слично:vozbud:п.с е ова те дига и спушта :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:hardcore trance по ненормално нешо у музиката нема

@ aleksandarreal: Не ми се свиѓе вториот клип. Ниту ме дига, ниту ме спушта. Едноставно ме ИРИТИРА. Нема ниту некој посебен Drum Line, ниту некои добри ефекти... На ништо не личи. :toe:
Првото клипче може да помине.

Моментално бр.1 е новиот албум на АТБ, комплет. Прекрасно скоцкани траки, права милина за слушање ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom