Trance музика

Jean Michel Jarre- Oxygene VIII (Hani's Oxygene 303 Reprise)

го имам ова цел албум од ЖМЖ ремикси... Dream trance...
(ако имат заинтересирани пп или мсн)

Нешто ново...

Believe In Meee...:vozbud:

Earthscape Feat Andreea Britton - Believe In Me
Artist(s) : Earthscape Feat Andreea Britton
Title : Believe In Me
Genre : Trance (Progressive, Uplifting)
Record Label : Shah-Music Digital
Catalogue Number: SMD2054
Source: WEB
Quality : 320kbps avg / 44.1KHz / Full Stereo
Duration: 00:37:20 (87.2MB)
Release Date : 30-03-2009
Support : http://www.beatport.com
Tracklist :
1. Believe In Me (Original Mix) 9:18
2. Believe In Me (Van Der Vleuten Vocal Remix) 8:29
3. Believe In Me (Van Der Vleuten Dub Remix) 8:02
4. Believe In Me (Tim Besamusca Remix) 7:30
5. Believe In Me (Radio Edit) 4:01

Tom Cloud - Tailwind (Incl Carl B Remix)
Artist(s) : Tom Cloud
Title: Tailwind (Incl Carl B Remix)
Genre : Trance
Record Label: In Trance We Trust
Catalogue Number : ITWT438-0
Source : WEB
Quality : 320kbps avg / 44.1KHz / Joint Stereo
Duration : 00:14:19 (32.7MB)
Release Date: 30-03-2009
Support : http://www.audiojelly.com

Tracklist :

1. Tailwind (Original Mix) 7:11
2. Tailwind (Carl B Remix) 7:08

najbolje e trance inace najmnogu go postuem tryambaka najbolje mi e safi baraka od nego eve vi i edno linkce mislam deka ke vi se sviga pozz uzivajte vo trakava stvarno e odlicna

najbolje e trance inace najmnogu go postuem tryambaka najbolje mi e safi baraka od nego eve vi i edno linkce mislam deka ke vi se sviga pozz uzivajte vo trakava stvarno e odlicna
ааа браос за овоа...tryambaka го имам цел албум лудница е...квалитетен транс

Ја загадувате темава со хаус музика.
Летс гет риал..1200mics <3

Sirens Of The Sea, албумот на Oceanlab (Above And Beyond и Justine Suissa) денес ми стигна од Амазон. Цел ден го слушам, и што да кажам освен, I am having a fucking music orgasm. За тие што сеуште го немат слушнато албумот, и Club Mix верзиите на досега издадените синглови, мора! Мора да ги чуете.:vozbud:

кај најде хаус жити се

Taka е зборот бре :) Ставате линкови од некој лејм транс кој е досаден и за кафе пиење..Ајде малце PsyTrance и GOA да рокаме -.-
У последниве 5 страни само tryambaka се поштуе..

Taka е зборот бре :) Ставате линкови од некој лејм транс кој е досаден и за кафе пиење..Ајде малце PsyTrance и GOA да рокаме -.-
нешто одлично:
Tulk - Igual

Again... Не е се во гоата и псајот. :tapp: Што му фали на аплифтингот?

Motion Blur - Chieftec, лејм транс? :pos:

Sirens Of The Sea, албумот на Oceanlab (Above And Beyond и Justine Suissa) денес ми стигна од Амазон. Цел ден го слушам, и што да кажам освен, I am having a fucking music orgasm. За тие што сеуште го немат слушнато албумот, и Club Mix верзиите на досега издадените синглови, мора! Мора да ги чуете.:vozbud:
Aлбумот го иам од пред некое време, и секоја ебена трака е СЕКС! Дефинитивно Must Have! :vozbud:

Иначе... годинава очекувам многу од ДЏ Еко, чоекот има неверојатни траки у последно време кои нон стоп се вртат на најпознатите транс сетови (АСОТ, ГДБ...) Mи се свиѓа и што се држи близу до слушателите, го има по форуми, комуницира со нив.. ретки се таквите мора да се признае. Еве една од најдобрите негови траки...

:vozbud:

Aлбумот го иам од пред некое време, и секоја ебена трака е СЕКС! Дефинитивно Must Have! :vozbud:
Miracle , Sirens of the Sea , Lonley Girl , Ashes :cuc:
И се разбира On a good day најново ... :cuc: :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom