Хммм...добар е...ама мене искрено повеќе ми се допаѓаат The curious case of Benjamin Button и Milk! Прогнозирам на еден од тие 2, иако не би ме зачудило и Slumdog Millionaire да победи!
За светските уметници тоа е убавината...
Простото нешто да го направиш убаво, прифатливо и достапно... Колку попросто, но поубаво ќе биде нешто направено, толку повеќе ќе се цени!
А не да се додаваат работи, да изгледа покомплицирано и пренатрупано на некој начин...
И пак Slumdog зема Оскар! Знаев!
А ќе земе и за најдобра песна...
На нет, на Џастин твхахаха ма све зема беее лелеел мајчеееее .. иначе на со гледаш?
На нет, на Џастин тв
ахам .. и ова моето не сецка .. до коааааааа кјеееееее трааааааееееееее?Истото е...истата тв ја има на повеќе линкови...
Само што јас гледам на http://www.justin.tv/jungledragon1 зашто тука ич не сецка, за разлика од др.
Не знам колку веќе оскари зема милионерот ама се плашам да не ги заебат да не добијат за најдобра режија и за најдобар филм и со тоа сите овие оскари да паднат во вода што ги доби.Ке видиме за кратко време.
Па уште малку треба да завршиахам .. и ова моето не сецка .. до коааааааа кјеееееее трааааааееееееее?
Па уште малку треба да заврши
Има само уште 4 Оскари...пола саат, неколку минути +,- и ќе заврши...
А 6 Оскари воопшто не се малку...ама режисерот ќе биде малку разочаран, ако не земе за режија