Кој мобилен оператор го користите?

Кој мобилен оператор го користите?

• T Mobile

Гласови: 239 57,2%
  • VIP

Гласови: 71 17,0%
  • Cosmofon

Гласови: 103 24,6%
  • Не користам ниеден

Гласови: 5 1,2%

• Вкупно гласачи
    418
Член од
29 август 2008
Мислења
5.666
Поени од реакции
4.031
Јас додека бев на космофон исто мораш да им се јавиш или да им пишеш порака (и двете се плаќаат) за да си провериш состојба на сметка и тоа кога бев во странство пратив 3 пораки за сметка и не ми врати ништо, ми враќаше некој ерор, а ми цицаше пари и после им се јавив и ме држеа 5 минути (не преувеличувам) за да ми кажат дека не можам да си ја проверам така сметката туку морам преку порака...
Т Моб повеќе ми одговара зошто исто ко што кажа Слобо, 95% од луѓето ми се на истиот и најевтино ми испаѓа.
Али нели сега Т Моб ги купија Космофон?
PA DA NOSEGA COSMOFON KE ODI NA PRODAZBA..BIDEJKI MONOPOL KESE NAPRAVI...NAJ VEROVATNO ZAINTERESIRANI KOMPANII SE TELENOR i TURKCELL..PA kogakese REBRENDIRA KE IMA NOVINI I POEVTINI RAZGOVORI :):helou::helou:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
PA DA NOSEGA COSMOFON KE ODI NA PRODAZBA..BIDEJKI MONOPOL KESE NAPRAVI...NAJ VEROVATNO ZAINTERESIRANI KOMPANII SE TELENOR i TURKCELL..PA kogakese REBRENDIRA KE IMA NOVINI I POEVTINI RAZGOVORI :):helou::helou:
Камо да донесат нешто со разумни цени.
Ова се до сега е срање од сите компании.

С

Спенсер

Гостин
Космофон-преку фирма, има нешо попусти....нз точно шо како.

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Gi koristam Cosmofon i T-mobile ne sum siguren dali jas gi koristam ili tie mene :pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Т-мобиле од почеток до сега:smir:

Chris D

Rebel
Член од
14 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
1
koristam cosmofon a ne sum zadovolen od uslugite na nieden operator..

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Cosmofon,не е лошо може и бољи цени да турат :P

Член од
4 мај 2008
Мислења
255
Поени од реакции
11
Од 2000 до 2008 Мобимак и после доооолго буквално дерење и астрономски сметки на релакс 1000, заминав во Космофон. Верувајте има разлика, поевтино е.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Јас сум на Ти-Мобајл. Задоволен сум, само што поскоро нека стават 3Г, бидејќи мојот телефон поддржува 3Г, а несакам на Космофон да се префрлувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom