Кој мобилен оператор го користите?

• Креатор на темата Креатор на темата Сталин
  • Време на започнување Време на започнување

Кој мобилен оператор го користите?

• T Mobile

Гласови: 239 57,2%
  • VIP

Гласови: 71 17,0%
  • Cosmofon

Гласови: 103 24,6%
  • Не користам ниеден

Гласови: 5 1,2%

• Вкупно гласачи
    418
Јас додека бев на космофон исто мораш да им се јавиш или да им пишеш порака (и двете се плаќаат) за да си провериш состојба на сметка и тоа кога бев во странство пратив 3 пораки за сметка и не ми врати ништо, ми враќаше некој ерор, а ми цицаше пари и после им се јавив и ме држеа 5 минути (не преувеличувам) за да ми кажат дека не можам да си ја проверам така сметката туку морам преку порака...
Т Моб повеќе ми одговара зошто исто ко што кажа Слобо, 95% од луѓето ми се на истиот и најевтино ми испаѓа.
Али нели сега Т Моб ги купија Космофон?
PA DA NOSEGA COSMOFON KE ODI NA PRODAZBA..BIDEJKI MONOPOL KESE NAPRAVI...NAJ VEROVATNO ZAINTERESIRANI KOMPANII SE TELENOR i TURKCELL..PA kogakese REBRENDIRA KE IMA NOVINI I POEVTINI RAZGOVORI :):helou::helou:

PA DA NOSEGA COSMOFON KE ODI NA PRODAZBA..BIDEJKI MONOPOL KESE NAPRAVI...NAJ VEROVATNO ZAINTERESIRANI KOMPANII SE TELENOR i TURKCELL..PA kogakese REBRENDIRA KE IMA NOVINI I POEVTINI RAZGOVORI :):helou::helou:

Камо да донесат нешто со разумни цени.
Ова се до сега е срање од сите компании.

Космофон-преку фирма, има нешо попусти....нз точно шо како.

Gi koristam Cosmofon i T-mobile ne sum siguren dali jas gi koristam ili tie mene :pos2:

Т-мобиле од почеток до сега:smir:

koristam cosmofon a ne sum zadovolen od uslugite na nieden operator..

Од 2000 до 2008 Мобимак и после доооолго буквално дерење и астрономски сметки на релакс 1000, заминав во Космофон. Верувајте има разлика, поевтино е.

Јас сум на Ти-Мобајл. Задоволен сум, само што поскоро нека стават 3Г, бидејќи мојот телефон поддржува 3Г, а несакам на Космофон да се префрлувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom