Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
БРАВООО се согласувам, вистина се апаши ми украдија 1800 денариCOSMOFON-мамето нивно апашко!!!
Со лична картајас уште од 98 сум на т-мобиле, т.е. од кога е т-мобиле, пред тоа мобимак. ама имам и на вип број, си го користам за со моите оти без пари ми е. оти исклучиво при-пејд користам. мислев да го сменам бројот од т-мобиле на вип, т.е. операторот, а истиот број. ама не можам да си го најдам пук кодот...може ли без тоа???
Го користам T-Mobile зошто телефонот прима само Sim card од тој скапан оператор, инаку во секој случај стојам на ставот дека Cosmofon е најдобриот оператор во Македонија.
T-Mobile, ко прво многу се назадни во времето, имаат најскапи повици и наплаќаат за проверка на сметка (имам 5 денари неможам да си ја проверам сметката :uvo
VIP многу ме изнервираа со она 7 ден/мин, а после секоја минута се наплаќа по секунда ама нема везе.
Имам од сите 3 оператори број, па затоа викам дека се Cosmofon најдобри (барем за мене).
јас уште од 98 сум на т-мобиле, т.е. од кога е т-мобиле, пред тоа мобимак. ама имам и на вип број, си го користам за со моите оти без пари ми е. оти исклучиво при-пејд користам. мислев да го сменам бројот од т-мобиле на вип, т.е. операторот, а истиот број. ама не можам да си го најдам пук кодот...може ли без тоа???