БРАВООО се согласувам, вистина се апаши ми украдија 1800 денариCOSMOFON-мамето нивно апашко!!!
Со лична карта ако гласи на твое име или со лична карта на лицето на кое е запишан тој број :smir:јас уште од 98 сум на т-мобиле, т.е. од кога е т-мобиле, пред тоа мобимак. ама имам и на вип број, си го користам за со моите оти без пари ми е. оти исклучиво при-пејд користам. мислев да го сменам бројот од т-мобиле на вип, т.е. операторот, а истиот број. ама не можам да си го најдам пук кодот...може ли без тоа???
Јас додека бев на космофон исто мораш да им се јавиш или да им пишеш порака (и двете се плаќаат) за да си провериш состојба на сметка и тоа кога бев во странство пратив 3 пораки за сметка и не ми врати ништо, ми враќаше некој ерор, а ми цицаше пари и после им се јавив и ме држеа 5 минути (не преувеличувам) за да ми кажат дека не можам да си ја проверам така сметката туку морам преку порака...Го користам T-Mobile зошто телефонот прима само Sim card од тој скапан оператор, инаку во секој случај стојам на ставот дека Cosmofon е најдобриот оператор во Македонија.
T-Mobile, ко прво многу се назадни во времето, имаат најскапи повици и наплаќаат за проверка на сметка (имам 5 денари неможам да си ја проверам сметката :uvo
VIP многу ме изнервираа со она 7 ден/мин, а после секоја минута се наплаќа по секунда ама нема везе.
Имам од сите 3 оператори број, па затоа викам дека се Cosmofon најдобри (барем за мене).
Земај лична карта ако е бројот на твое име и оди во првиот салон на Т-Мобиле - тие ги имаат PUK кодовите на сите броеви.јас уште од 98 сум на т-мобиле, т.е. од кога е т-мобиле, пред тоа мобимак. ама имам и на вип број, си го користам за со моите оти без пари ми е. оти исклучиво при-пејд користам. мислев да го сменам бројот од т-мобиле на вип, т.е. операторот, а истиот број. ама не можам да си го најдам пук кодот...може ли без тоа???