Кој мобилен оператор го користите?

Кој мобилен оператор го користите?

• T Mobile

Гласови: 239 57,2%
  • VIP

Гласови: 71 17,0%
  • Cosmofon

Гласови: 103 24,6%
  • Не користам ниеден

Гласови: 5 1,2%

• Вкупно гласачи
    418

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
На T-Mobile сум на припејд, бев на Cosmofon 3 години и ме ограбија, до кај 15ти-20ти сум зборувал саат-саат ипол на пример и гледам сметка 200 денари некаде, останатиот дел од месецот зборувам уште пола саат и стига сметка од нив 3000 денари. Ептен се скапани.

Б

Бат Елохим

Гостин
сите... од космофон не можам да се откачам... сакаат уште и пенали да плаќам...:bip:

Член од
29 август 2008
Мислења
5.671
Поени од реакции
4.039
SITE SE ISTO SRAJNE SO RAZLICNI PREFIKSI.....................

:tapp::tapp::tapp::tapp:

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
cosmofon користам ама многу е скапо.дека и дае планирам да си земам нов број на Т-mobile:smir:

Член од
22 септември 2008
Мислења
185
Поени од реакции
4
Гледам дека има многу незадоволни од космофон а до сега си мислев
дека само јас сум. Корисник бев од првиот ден купив нивна картица од
кај нив која беше околу 2000 денари, но од сметката ми испарија точно
1750 ден. и никој не ми ги врати, од тогаш си се вратив на стариот
Мобимак

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
јас уште од 98 сум на т-мобиле, т.е. од кога е т-мобиле, пред тоа мобимак. ама имам и на вип број, си го користам за со моите оти без пари ми е. оти исклучиво при-пејд користам. мислев да го сменам бројот од т-мобиле на вип, т.е. операторот, а истиот број. ама не можам да си го најдам пук кодот...може ли без тоа???

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
јас уште од 98 сум на т-мобиле, т.е. од кога е т-мобиле, пред тоа мобимак. ама имам и на вип број, си го користам за со моите оти без пари ми е. оти исклучиво при-пејд користам. мислев да го сменам бројот од т-мобиле на вип, т.е. операторот, а истиот број. ама не можам да си го најдам пук кодот...може ли без тоа???
Со лична карта :) ако гласи на твое име или со лична карта на лицето на кое е запишан тој број :smir:

Инаку Т-Моб уште од.... кога беа унгарски и едно со поштата :)

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
т-мобиле ама уште ми пишува мобимак:pos2: скапо е мамицата:mad:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Го користам T-Mobile зошто телефонот прима само Sim card од тој скапан оператор, инаку во секој случај стојам на ставот дека Cosmofon е најдобриот оператор во Македонија.

T-Mobile, ко прво многу се назадни во времето, имаат најскапи повици и наплаќаат за проверка на сметка (имам 5 денари неможам да си ја проверам сметката :uvo:)

VIP многу ме изнервираа со она 7 ден/мин, а после секоја минута се наплаќа по секунда ама нема везе. :tapp:

Имам од сите 3 оператори број, па затоа викам дека се Cosmofon најдобри (барем за мене).

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
веќе неколку години корисник сум на Т-mobile , планирам да се префрлам на VIP , но најискрено не би го откажал Т-mobile бројот зс 95% од луќето со кој целовреме комуницирам се на Т-mobile

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Го користам T-Mobile зошто телефонот прима само Sim card од тој скапан оператор, инаку во секој случај стојам на ставот дека Cosmofon е најдобриот оператор во Македонија.

T-Mobile, ко прво многу се назадни во времето, имаат најскапи повици и наплаќаат за проверка на сметка (имам 5 денари неможам да си ја проверам сметката :uvo:)

VIP многу ме изнервираа со она 7 ден/мин, а после секоја минута се наплаќа по секунда ама нема везе. :tapp:

Имам од сите 3 оператори број, па затоа викам дека се Cosmofon најдобри (барем за мене).
Јас додека бев на космофон исто мораш да им се јавиш или да им пишеш порака (и двете се плаќаат) за да си провериш состојба на сметка и тоа кога бев во странство пратив 3 пораки за сметка и не ми врати ништо, ми враќаше некој ерор, а ми цицаше пари и после им се јавив и ме држеа 5 минути (не преувеличувам) за да ми кажат дека не можам да си ја проверам така сметката туку морам преку порака...
Т Моб повеќе ми одговара зошто исто ко што кажа Слобо, 95% од луѓето ми се на истиот и најевтино ми испаѓа.
Али нели сега Т Моб ги купија Космофон?

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.800
Поени од реакции
1.520
Земај лична карта ако е бројот на твое име и оди во првиот салон на Т-Мобиле - тие ги имаат PUK кодовите на сите броеви.

Kajgana Shop

На врв Bottom