Типови на жени на кои најчесто паѓаат мажите

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Секако дека секоја жена, а и секој чоек е посебен меѓуто имат и некој карактеристики според кои се оформени овие типој на кои паѓет мажите.Значи не се прајт муабет општо за сите жени туку оние на кој шо се палет мажите, а вакви жени со вакви карактеристики секако дека постоет и така се офорвит тој тип и немат шо да се срамиме шо сме пишале дек сме се препознале во некој од овеи типој.

Пчелка не обрнувај внимание, не ја сваќаат темава.

А за мене идеална девојка е само да биде слатка и да се смешка (таква девојка ни на мравка не гази, едноставно паѓам на такви девојки, тоа ти се вика насмевка од 1 000 000 долари. И признајте дека сите ја немате таа насмевка:).
Убаво рече еден тип погоре Ана Бебич, послатко створење се нема појавено подолго време на тв. Се се вештачки и што ти ја знам.

slatka i majcinski, a moze i site :kesa:ama najmnogu prvive dve shto gi napishav:toe:

слатка...природна..отворена...паметна......и виткана коса по можност:pos2:

Јас барем на некоја слатка, природна и весела цура :pipi:

Kомбинација меѓу карактерна и шармантна, и слатка.

Јас сум комбинација од овие четири :)
Атрактивна жена
Мнозинството мажи покрај себе сакаат да имаат особено згодна и убава жена со која гордо ќе прошетаат низ град. Таа на својот партнер му го дига егото меѓу другите жени, но и меѓу мажите.

Сексуален предатор
Секој маж барем еднаш во животот би морал да биде со ваква жена. Таа ги сака мажите, го сака и сексот и околу тоа не прави никакви драми. Ужива во телесната љубов и не глуми срамежливка, па поради тоа многу други жени не ја сакаат и во неа гледаат силна конкуренција. Затоа, мажите ја обожаваат :)

Слатка
Оваа девојка е едноставна, мила и во неа нема нити малку злоба. Задоволна е со својот живот и не бара премногу. Со оглед на тоа дека ваквите девојки во денешно време се вистинска реткост, кога ќе ги најдете, чувајте ги како вистински бисер.

Мајчински тип
Овој тип, се разбира, се провлекува низ сите наведени досега, но жената кај која силно е изразена приврзаноста кон фамилијата одговара најмногу за оваа категорија која ја нарековме мајчински тип на жена. Пред се таа сака животот да го посвети на своето семејство - сопругот и децата. Доколку во одреден период од својот живот сретнете ваква жена можеби ќе ја почувствувате како "јамка околу вратот" но после неколку години токму таква жена ќе барате да ви биде животен сопатник.

Скромно :pipi:

Најдобро мислам дека ми одговара комбинацијата од карактерна и шармантна со слатка:pipi:

Е вистина се нервирам од вакви теми, скроени по шовинистичко-сексистички шаблон:tapp:
Секој човек, тука мислам и жена, е индивидуа,посебна и неповторлива, и не доаѓаат предвид никакви типизации:nenene:
П.С Жени, срам да ви е што прифаќате муабет на ваква тема:kesa:
Јас сум хард-кор феминист, но понекогаш некои работи се само за зезање, класификацијата која што ништо посебно не значи, тешко дека е сериозно шовинистичко сра*е.:wink:

Интересни се ваквите класификации, но никогаш целосно вистинити. Во секоја жена тлее одреден процент од секоја од овие карактеристики, само прашање е која преовладува по број на проценти.

Дали стварно мажите паѓаат на овие типови жени? Со ред...
Атрактивна жена
Да, секој сака да има убава девојка покрај себе која гордо ќе може да ја прошета на улица. Ама во теорија ова изгледа попривлечно, отколку во пракса каде што си влече со себе некои тежини. Атрактивна жена која секој маж ја посакува е жена која има повеќе опции од некоја друга. Во состојба е да бира зошто чергичето и е подолго од обично, па повеќето мажи би изгубиле волја да се докажуваат пред неа цело време и да живеат во страв дека секој момент може да ја загубат за некој подобар.
Независна и силна
Свој живот? 8 од 10 мажи (од око лупнато)се посесивни барем до степен да имаат колку-толку увид во животот на партнерката. Ако имаат сериозна врска со ваква девојка, или се крајно незаинтересирани по природа или крајно незаинтересирани за девојкава.

Сексуален предатор
О да, секој маж би сакал да биде со ваква жена некогаш.

Ама за една вечер. :)

Утредента ќе и се врати на слатката или мајчинскиот тип, зошто тука најдобро се гледа народната: Мажите сакаат дама на улица, домаќинка у кујна и курва у кревет. :)
Слатка
Со оглед на тоа дека ваквите девојки во денешно време се вистинска реткост, кога ќе ги најдете, чувајте ги како вистински бисер.
Вистинска реткост, егзектли. Поретки се од дијаманти реално. :toe:
Мајчински тип
Тип на жена едино за мажи над 30. До тогаш ќе бараат сексуални предаторки и атрактивни жени, ама кога ќе почне да им гори под нозете, за ваков тип на жена ќе сањаат.

Карактерна и шармантна
Океј, оваа категорија се/може да се провлекува низ сите останати типови, така да...

Најдобра другарка
Името на категоријата се` си кажува. Постојат другарки за оваа улога. Ниеден маж не би се задоволил со тип на жена што е корисна само како рамо за плачење, освен ако не е во комбинација со „сексуален предатор“ или „мајчински тип“.

Жени: со кој тип од горенаведените се поистоветувате?
Со ниеден. Ко што кажав погоре, во реалниот живот сите сме микс од многу нешта и ниедна девојка не спаѓа во само една од овие категории.

Дали сум атрактивна е дискутабилно и релативно.
Независна и силна, тежнеам да бидам, но тоа успева само во некој си ран стадиум на врската, додека блискоста е сеуште мала.
Сексуален предатор крие секоја жена во себе, па тоа сум веројатно само во креветот. :toe:
Слатка, не би рекла.
Мајчински тип, не ми се за тоа годините.
Карактерна и шармантна... е премногу општо, ама да речеме дека се сметам за таква.
Најдобра другарка, само во ситуации што тоа го бараат, кога треба да го сослушам или советувам. Во некои други треба да се покажат заби; човек треба да се адаптира на условите и ситуациите.

Јас сум хард-кор феминист, но понекогаш некои работи се само за зезање, класификацијата која што ништо посебно не значи, тешко дека е сериозно шовинистичко сра*е.:wink:
Дефиниција за сериозно сра.е и сра.е од зезање? Јас сум малку спора, ми работи само носот, а ова с м р д и на шовинизам:toe:

Можам да бидам како сите освен слатка.Да бидам искрена слатка не ми одговара у никој случај.:helou:

Дефиниција за сериозно сра.е и сра.е од зезање? Јас сум малку спора, ми работи само носот, а ова с м р д и на шовинизам:toe:
Ти изгледа спаѓаш во типот „Одамна не ебени“, па затоа темава ти смрди на шовинизам.

Успокои се девојко. Гледаш дека темава е за забава пред се, а понатаму за да поттикне размислување околу карактерните особини на девојките и „побарувачката“ на мажите. Од сите девојки на форумов (кои барем знам дека се девојки), ти се избаци со забелешка и ја класифицираше како „шовинистичка“.

Добро, како де не реметиш феминистички кучки како оваа после? :)

Ајде, не биди лоша, зошто само го расипуваш впечатокот кој мажите го имаат за целиот женски пол. Погоре се набројани типовите на жени кои ги сакаат мажите. Твојот тип (феминистички „неонадени онакви“) не спаѓа во ниедна група. Значи, има причина зошто никој не ги сака таквите девојки :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom