Типови на жени на кои најчесто паѓаат мажите

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум идеална значи (: lol xDDD
Блазе му на тој што ќе ме има xD

Се шалам xD
Нешто филозофски сум расположена, на долго и широко ќе се објаснам xD

Атрактивна жена: Кој како ме доживува. Знам да се дотерам, ама тоа е голема реткост. Најчесто сум во патики и фармерки и тешко некој дека ќе се сврти по улица по мене, од пичина* што не носам такви ствари. Да носев, друга прича ќе беше ((:

Независна и силна: Не сум посесивна и не сум очајна. Нема да се обесам околу нечиј врат, никогаш нема да љубоморам. Силна сум. Независна, не и баш. Ми треба ипак некоја потпора, некој што ќе биде тука за мене.

Сексуален предатор: Срамежлива сум, ама чим се опуштам, опуштена сум xD Не би знаела да кажам.

Слатка: Неам злоба у мене, ама сум премногу амбициозна. Реченицата „не бара премногу од животот“ не се вкопува со мојот карактер.

Мајчински тип: Јамка околу вратот? Ја сум рекла дека и ко ќе иам мало дете, ќе и го носам на мајка ми да спие таму и ќе идам на журки со муж ми xD Веројатно не сум оваква.

Карактерна и шармантна: Yeah. Definitely. Многу луѓе ми рекле дека пријатно се осеќаат со мене. Не сум ordinary girl. Сакам разни ствари од другите, имам други ставови, но тоа не ме лишува од дружба. Карактерна..би рекла дека сум. Многу ствари што не ми се допаѓаат ги кажувам и (не се фалам овојпат, али..) имам некој авторитет врз моите врсници. И постари ми даваат респект за многу ствари, and I really appreciate it <3

Најдобра другарка: Нормално дека ќе сум најдобра другарка со дечко ми. Јас една врска си ја разбирам како другарство + ерос љубов, па сеа напрајте си математика.

Леле никој жив шо го знам незнае волку за мене на темава lol xD
Ае поздрав xD

*пРичина

п.с. Многу е добар постов :vozbud:

Не знам за другите мажи, ама знам за себе дека паѓам само на ваква женска:
Кога е облечена(со облека): скромна, послушна и шармантна.
Кога е соблечена(без облека): дива и покварена лудачка, нимфоманка, садо-мазо секси питбул што ќе го грабне да го тегне на една страна и да не пушта, а јас да ја молам да го пушти :)

Не знам за другите мажи, ама знам за себе дека паѓам само на ваква женска:
Кога е облечена(со облека): скромна, послушна и шармантна.
Кога е соблечена(без облека): дива и покварена лудачка, нимфоманка, садо-мазо секси питбул што ќе го грабне да го тегне на една страна и да не пушта, а јас да ја молам да го пушти :)
Па ти сакаш: ДАМА НА УЛИЦА, ДОМАЌИНКА ВО КУЈНА И КУРВА ВО КРЕВЕТ:)
--- надополнето: Oct 12, 2011 1:31 AM ---
Јас сум идеална значи :) lol xDDD

Се шалам xD

Атрактивна жена: Кој како ме доживува. Знам да се дотерам, ама тоа е голема реткост. Најчесто сум во патики и фармерки и тешко некој дека ќе се сврти по улица по мене, од пичина* што не носам такви ствари. Да носев, друга прича ќе беше :))

Независна и силна: Не сум посесивна и не сум очајна. Нема да се обесам околу нечиј врат, никогаш нема да љубоморам. Силна сум. Независна, не и баш. Ми треба ипак некоја потпора, некој што ќе биде тука за мене.

Сексуален предатор: Срамежлива сум, ама чим се опуштам, опуштена сум xD Не би знаела да кажам.

Слатка: Неам злоба у мене, ама сум премногу амбициозна. Реченицата „не бара премногу од животот“ не се вкопува со мојот карактер.

Мајчински тип: Јамка околу вратот? Ја сум рекла дека и ко ќе иам мало дете, ќе и го носам на мајка ми да спие таму и ќе идам на журки со муж ми xD Веројатно не сум оваква.

Карактерна и шармантна: Yeah. Definitely. Многу луѓе ми рекле дека пријатно се осеќаат со мене. Не сум ordinary girl. Сакам разни ствари од другите, имам други ставови, но тоа не ме лишува од дружба. Карактерна..би рекла дека сум. Многу ствари што не ми се допаѓаат ги кажувам и (не се фалам овојпат, али..) имам некој авторитет врз моите врсници. И постари ми даваат респект за многу ствари, and I really appreciate it <3

Најдобра другарка: Нормално дека ќе сум најдобра другарка со дечко ми. Јас една врска си ја разбирам како другарство + ерос љубов, па сеа напрајте си математика.

Ае поздрав xD

*пРичина

ХАХАХАХАХАХАХАХА :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

jas gi ispolnuvam site raboti koi bea navedeni,sega se prasuvam dali TI go imas cevelot sto go izgubiv od poslednata nok na balot?
Samo mene mi odgovara...

Нека биде ВМРОВКА и добро нека готви останатото не е битно.

Prvo treba da saka fudbal mislam da ne mi zabranuva mene da gledam ;) samo da ne bide Vmro da ne se karame za toa, izgled da mi bide mila, da ne bide niska i mnogu slaba...So eden zbor da bide kako Blondi od forumov ;)

Јас сум идеална значи :) lol xDDD

Се шалам xD

Атрактивна жена: Кој како ме доживува. Знам да се дотерам, ама тоа е голема реткост. Најчесто сум во патики и фармерки и тешко некој дека ќе се сврти по улица по мене, од пичина* што не носам такви ствари. Да носев, друга прича ќе беше (:)

Ае поздрав xD

*пРичина

Ајде,ајде цвеќе за мирисање се направи :).Ќе те видиме за две години како ќе ти тргне со карактеров :О.
Ontopic:Девојка со стандарди и девојка што ми е предизвик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom