боље бити пијан него стар(во овој случај ќе убациме нешо со вов)Ако пијанчањето е паметна работа...
Или оти ако си пијан си кул, а ако играш WoW си идиот, нели? Така гледате на нештата?
Where has the freaking world gone... :/
Морам да признаам, имам губено DotA и Кантер неколку пати од девојки. Иако за некои машки тоа би било жив срам, мене ми беше милоНе ми е јасно ова стварно. Ја со ниту едно женско неам правено асален муабет за WOW. Дури ни на форумов само ја сум женско? Па добро бе што е работава?
Хах, на кои женски да се угледаме, кога не играат. Јас Dota играм 6-7 год. и до сега имам играно само десетина пати си женски.Морам да признаам, имам губено DotA и Кантер неколку пати од девојки. Иако за некои машки тоа би било жив срам, мене ми беше мило
Се гледа дека има талентирани девојчиња. Кои подобро ги играат игриве од машките. Може треба машкиве да се угледаат на вас. Сериозно. :smir:
Па не знам, можеби среќа твоја што не си налетал на тие на кои јас налетав :wink:. Иначе ме имаат тепано и со board игри. MTG ме растури една две години постара од мене. Колку ми било жал еј, второ место! :nesum:Хах, на кои женски да се угледаме, кога не играат. Јас Dota играм 6-7 год. и до сега имам играно само десетина пати си женски.
Не играм, пошо и кога излезе играва, сакајќи да бидам у тек со настаните, пробав да играм, видов не ме бива и не ја сфаќам поентата, незнам дали се должеше на бојата на косата или нешто друго, и се откажав. А имам многу другарки што играат WoW, и многу другари што мрзат да ја играат играва.Не ми е јасно ова стварно. Ја со ниту едно женско неам правено асален муабет за WOW. Дури ни на форумов само ја сум женско? Па добро бе што е работава?
И мене ова ми се има слученоМоре сеа раид лидер женско ни беше па вие...
добро сеа ја на оригинал играм... и плус има 12 80ки со над 232 итем левел... оваа е апла гик... и баш саглам тамбура еИ мене ова ми се има случено