Зашто само мажи играат WoW во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Вештица
  • Време на започнување Време на започнување
lol.

јбг и јас гејмам...и тоа доста време од денот го поминувам на ЊоЊ :pos2:...

и имам цура и знае дека гејмам ко гик и тоа не ни преставува никаква пречка...
никад ми нема ништо замерено.

Онеил - Бурнинг Блејд ЕУ :baeh:

Ако пијанчањето е паметна работа... :tapp:

Или оти ако си пијан си кул, а ако играш WoW си идиот, нели? Така гледате на нештата?

Where has the freaking world gone... :/

боље бити пијан него стар(во овој случај ќе убациме нешо со вов:D)

Не ми е јасно ова стварно. Ја со ниту едно женско неам правено асален муабет за WOW. Дури ни на форумов само ја сум женско? Па добро бе што е работава?:toe:

Морам да признаам, имам губено DotA и Кантер неколку пати од девојки. Иако за некои машки тоа би било жив срам, мене ми беше мило :vozbud:

Се гледа дека има талентирани девојчиња. Кои подобро ги играат игриве од машките. Може треба машкиве да се угледаат на вас. Сериозно. :smir:

Морам да признаам, имам губено DotA и Кантер неколку пати од девојки. Иако за некои машки тоа би било жив срам, мене ми беше мило :vozbud:

Се гледа дека има талентирани девојчиња. Кои подобро ги играат игриве од машките. Може треба машкиве да се угледаат на вас. Сериозно. :smir:
Хах, на кои женски да се угледаме, :) кога не играат. Јас Dota играм 6-7 год. и до сега имам играно само десетина пати си женски.

Хах, на кои женски да се угледаме, :) кога не играат. Јас Dota играм 6-7 год. и до сега имам играно само десетина пати си женски.

Па не знам, можеби среќа твоја што не си налетал на тие на кои јас налетав :wink:. Иначе ме имаат тепано и со board игри. MTG ме растури една две години постара од мене. Колку ми било жал еј, второ место! :nesum:

нОвата цура што мИ е сЕа јадЕ пиииип за штО сум играЛ вов..ок сЕриознО не сваќам штО е пробЛемот..некОј пред мЕне спОмна да Ти е страВ да си гО кажеШ иденТитетот или така нешто.. :( :nesum:

jAс МиСлам ДеКа неМаш Цура оСвеН акО јА сМетАш зАмИсЛЕнатА.

Не ми е јасно ова стварно. Ја со ниту едно женско неам правено асален муабет за WOW. Дури ни на форумов само ја сум женско? Па добро бе што е работава?:toe:

Не играм, пошо и кога излезе играва, сакајќи да бидам у тек со настаните, пробав да играм, видов не ме бива и не ја сфаќам поентата, незнам дали се должеше на бојата на косата или нешто друго, и се откажав. А имам многу другарки што играат WoW, и многу другари што мрзат да ја играат играва.

Да ме заинтересираше, што ми е гајле што мислат другите дали би требало да играм или не, ќе играв. Нигде не пишува дека играта е само за машки, ниту пак постои некое правило дека работите во светот се делат на машки и женски, па дури и во оној замислениот на WoW, освен во главите на стереотипите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom