Зашто само мажи играат WoW во Македонија?

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
lol.

јбг и јас гејмам...и тоа доста време од денот го поминувам на ЊоЊ :pos2:...

и имам цура и знае дека гејмам ко гик и тоа не ни преставува никаква пречка...
никад ми нема ништо замерено.

Онеил - Бурнинг Блејд ЕУ :baeh:

kokolo_sk

Фаринго Егзофагијален Дивертикулум
Член од
8 јуни 2006
Мислења
261
Поени од реакции
8
Ако пијанчањето е паметна работа... :tapp:

Или оти ако си пијан си кул, а ако играш WoW си идиот, нели? Така гледате на нештата?

Where has the freaking world gone... :/
боље бити пијан него стар(во овој случај ќе убациме нешо со вов:D)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Не ми е јасно ова стварно. Ја со ниту едно женско неам правено асален муабет за WOW. Дури ни на форумов само ја сум женско? Па добро бе што е работава?:toe:
Морам да признаам, имам губено DotA и Кантер неколку пати од девојки. Иако за некои машки тоа би било жив срам, мене ми беше мило :vozbud:

Се гледа дека има талентирани девојчиња. Кои подобро ги играат игриве од машките. Може треба машкиве да се угледаат на вас. Сериозно. :smir:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Морам да признаам, имам губено DotA и Кантер неколку пати од девојки. Иако за некои машки тоа би било жив срам, мене ми беше мило :vozbud:

Се гледа дека има талентирани девојчиња. Кои подобро ги играат игриве од машките. Може треба машкиве да се угледаат на вас. Сериозно. :smir:
Хах, на кои женски да се угледаме, :) кога не играат. Јас Dota играм 6-7 год. и до сега имам играно само десетина пати си женски.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Хах, на кои женски да се угледаме, :) кога не играат. Јас Dota играм 6-7 год. и до сега имам играно само десетина пати си женски.
Па не знам, можеби среќа твоја што не си налетал на тие на кои јас налетав :wink:. Иначе ме имаат тепано и со board игри. MTG ме растури една две години постара од мене. Колку ми било жал еј, второ место! :nesum:

O

okej

Гостин
нОвата цура што мИ е сЕа јадЕ пиииип за штО сум играЛ вов..ок сЕриознО не сваќам штО е пробЛемот..некОј пред мЕне спОмна да Ти е страВ да си гО кажеШ иденТитетот или така нешто.. :( :nesum:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.113
jAс МиСлам ДеКа неМаш Цура оСвеН акО јА сМетАш зАмИсЛЕнатА.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Не ми е јасно ова стварно. Ја со ниту едно женско неам правено асален муабет за WOW. Дури ни на форумов само ја сум женско? Па добро бе што е работава?:toe:
Не играм, пошо и кога излезе играва, сакајќи да бидам у тек со настаните, пробав да играм, видов не ме бива и не ја сфаќам поентата, незнам дали се должеше на бојата на косата или нешто друго, и се откажав. А имам многу другарки што играат WoW, и многу другари што мрзат да ја играат играва.

Да ме заинтересираше, што ми е гајле што мислат другите дали би требало да играм или не, ќе играв. Нигде не пишува дека играта е само за машки, ниту пак постои некое правило дека работите во светот се делат на машки и женски, па дури и во оној замислениот на WoW, освен во главите на стереотипите.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Нема везе дека играат само мушки:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom