Најшабанска песна која сте ја слушнале (за ремет секако)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Се разбира дека не може да се издвои само една.
Еве јас ќе додадам уште една од покрвавите што мора да влезе во потесен круг:
Ceca-Trazio Si Sve
е деца деца што вие не знаете ние (по)старите знаеме, и обратно хее хе, таа песна е оригинал од Ханка Палдум а цеца ја преработи/препеа. Инаку најшабанска песна по мене е од Д-Џ Крмак о Јаране Јарене све ќе бити каране...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
без конкуренција али го брукаат рапот секако.

X

xtazy

Гостин
Кеба - Запаличу пола града
Шабан Шаулич - МихајлооОооОооОооООоООоо
Фазлија - Мало виски, мало кока-кола

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Абе, има некои песни што се за заебанција, како:Рики Мартине, Бичуј ме Стојане,На маса ќе дремам.....тие немора да ги ставате тука.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
А бе ние само им се смееме на таквите пеачи со такви песни. А тие се наполнија пари бидејки многу се кои ги слушаат:tapp:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Таја ,,хеј рики мартине,, ако може некој да го постира, не знам колку е тоа песна ама што е шабанска шабанска е ...:tapp:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
А бе ние само им се смееме на таквите пеачи со такви песни. А тие се наполнија пари бидејки многу се кои ги слушаат:tapp:

Се плашам да не забегаме и ние да не почнеме после: "До такло сам дно живота":pos2:

е деца деца што вие не знаете ние (по)старите знаеме, и обратно хее хе, таа песна е оригинал од Ханка Палдум а цеца ја преработи/препеа. Инаку најшабанска песна по мене е од Д-Џ Крмак о Јаране Јарене све ќе бити каране...

Еве ја Oj Jarane Jarane од Dj Krmak...тоа е преработка инаку оргиналот е од Halid Muslimovic:tapp: леле забегав почнав и историјат за песниве

Dobro jutro pijanice :vozbud:
eве ја и таа
а и уште една што најдов пребарувајки на добро јутро...тоа е големиот хит на Kemo & Ajsela - Dobro jutro moja voljena

S

StormRage

Гостин
Еј полека таму горе ДЈ Крмак RULEZ... а иначе од она челавицана Бобан Рајовиќ(или ч беше) нишо не можам да поднесам...

Kajgana Shop

На врв Bottom