Фризури

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
  1. имав дугачка коса
  2. бев ќељав
  3. пак имав дугачка коса
  4. ја средив
  5. имав некоја недефинирана
  6. ја пуштив до рамо
  7. имав плетенки ко црнците
  8. ја пуштав
  9. ишишав све освен тоа од позади шо ми е заштитен знак
  10. бев ќељав, ама тоа од позади не го давам
  11. сеа не сум шишан, и пак ќе пуштам коса и ќе праам суканици

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.502
Поени од реакции
8.066
The`bItCh напиша:
Ах колку сакам ваква косаааа. и моето влакно е такво, само што за жал ми е малку поретка косата, а и во последно време малку внимание и обрнувам на косата па така да, Спуки друже, ти имаш примерна коса у споредба со мојата.
Сепак коа ме сликаат косата ми изгледа ЛАВОВСКИ.

H

HCL

Гостин
Трипати имав коса до рамења,3години ја имав носено косата во боцки,како мал имав шлем фризура,никогаш не сум бил ни ќељав ни лустер,еднаш имав средно кратка со долга плетенка позади(моја беше,не беше туѓа),еднаш имав со многу кратка шишка и остатокот долг(последица кога се шишаш сам или другари),неколку пати имав најненормална фризура на свет(психопатска),најчесто ми е цивилска стандард(средно пуштено,само зачешлано)сега имам средно голема(иде накај долга)ама планирам да ја шишам чим земат моите плата.
Инаку сакам да имам фризура како СонЏоку од Драгонбол.:eek:jea:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
јас отсекоаш си имав дооолга темна онака средно густа коса...понекогаш со незауздани шишки,понекогаш претерано права ама у последно време ми е накршена и имам црвени прамени а црвено добро одговара со темна коса така да задоволна сум си од косата...:icon_mrgr

Член од
9 јуни 2005
Мислења
5.982
Поени од реакции
18
Со косата имам правено секакви експерименти,сум имала коса во сите димензии и во сите бои(многу често менувам боја на коса)Моментално сум смеѓа/шатирана а инаку користам каков стигнам шампон(го бирам по мирис-можам да си дозволам такви работи затоа што имам бааги густа и квалитетна коса)користам маска за коса или млеко за коса и обавезно силиконски капки

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
so kosata imam praeno se ja imam farbana od rozeva do crna bela zuta plava zelena ali uvek sum ja nosel kratko ama sea nesho neznam sho mi se desi pa si rasta afro :D

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
ja ic ne sakam frizuri , taka da do sega sum nemala frizura , ponekad je peglam i nishto vishe

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Јас сум имал emo фризура.....:icon_eek::icon_roll

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
mmmmmmm

[/quote]

definitivno edna od najdobrite frizuri za devojka:love1: :love1: :love1:

H

HCL

Гостин
И конечно сега имам нова фризура.Вчера се шишав кај мајсторката Анче.Многу ми е цивилска фризурава,сите носат ваква.

Kajgana Shop

На врв Bottom