Од кој музичар или бенд имате маичка/блуза?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Deep Purple мн мн мн мн мн си ја сакаммм

Имам маици од Iron Maiden, Led Zeppelin, Marilyn Manson (оваа ќе ја фрлам за брзо). Имам и од Black Sabbath и една маица од The Rolling Stones.

Едит: и од Deep Purple имам една.

i jas imam od arhangel (poklon mie od sonne:) ) i imam bluzai maica od rammstein

Sekako od Sex Pistols kako uspomen Ramones tri od koj dve se uste nosam a dali se za ovde od Hard Rock Cafe maicki dubai hong kong i mumbai mi se omileni

Кажи кај можам да набавам од SOAD било што од облека. Инаку имам маичка од HIM, but SOAD are THE BEST!

Ихаа одамна ги земав, има едно 4-5 години, едната од саем (панаѓур нешо ау) а другата од Охрид од една продавничка кај пазарот шо беше, сеа не знам дали е сеуште таму :icon_lol: како и да е, на нет се имаш денес :wink:

Имам една од Guns 'n' Roses mnogu e tooop,а имам намера да пазарам уште од нив...

Штотуку си го местев плакарот и забележав една ептен стара мајца од Type O Negative , темнозелена :)

jas isto ja imav taa ali ja dadov na drugar za presivac:)
sea iam maiden iced earth borgir bodom maica i bluzon:)
i bud maica od pivoto ja postuem stv:D:D
Препознатливиот бодом блузон :) Иначе и Мегадет имаше ама ја дае за пршивач кој и јас исто така после го даов на некој зашо не ми се свиѓаа мегадет :) ее три години има од тогаш :) Ја иам слеер, дистракшн и мејден мајца и мејден блузон :)

Штотуку си го местев плакарот и забележав една ептен стара мајца од Type O Negative , темнозелена :)
Ја да ја иам таа мајца би ја запалил или би си го избришал газот со неа! (после серење се разбира)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom