Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А,да заборавив. И? Колку години лежеше робија за овие кривични дела?
In your face.
You're welcome.
Инаку, не се аргументи...Празни фрази се.
Кобна политика? Која? Зошто?
Популизам?
Дефинирај популизам и посочи ми конкретно каде е во владата?
Со популизам против популизам? Huh? (ова ќе го остаиме со no comment, ради тебе )
Еден аргумент не даде. Саде научени фрази, кои ги верглаат више година и нешо, таквите ко тебе, низ медиуми.
А,да заборавив. И? Колку години лежеше робија за овие кривични дела?
Не може да е над законот, сите сме исти пред него, ти не се праи наудрен и не пишувај глупости, кога тие докази не се потвредни. Ќе заборавев, најсмешни сте ми кога, со тие пенкалата, демек, наеднаш исчезнало заокруженото од кај ДПМНЕ и отишло кај Бранко.Цареви, за сајнт фикшн.:tv:Ај бе не се прави наудрен...Бранко е над законот, исто како свештените лица...затоа е и ПАПА
Да постоеше закон во оваа земја и Бранко и Љубчо одамна ќе беа на доживотна....ама тоа не може да се случи, едниот е Папа а другиот џедај!Не може да е над законот
Постои само сеа се правиш наудрен, ама нема врска. А ако сакаш да иде у затвор, поднеси кривична пријава бе бато. Што овде тресеш докази и обвинуваш. Бујрум, иди до Гоца, дај и пријава и чао пријатно. Еве сега не убедуваат дека Законите се строги, се исполнуваат, и треба да имаш верба во судството. Оди и поднеси против Бранко.Да постоеше закон во оваа земја и Бранко и Љубчо одамна ќе беа на доживотна....ама тоа не може да се случи, едниот е Папа а другиот џедај!
Тие ги создадоа законите, па не може да се водат според она што самите го создале...
Доказ,
Ве молам
Па тоа викам и јас, не овде да тресете доакзи, идете во МВР,во Јавно обвинителство и крај. Празни муабети се овие вака.Знам дека соработувал со А.Красниќи за многу нешта, ама ок овде не е местото за да кажаме докази, но сепак овој човек веќе не заслужува да се кандидира, тој треба веќе да се тргни од политиката, тоа е најдобро за Македонија, ако сакаме да чекориме напред, ако не.. тогаш нека остане.. поздрав![]()