Сите прават анкети, ајде и ние...

• Креатор на темата Креатор на темата elninokv
  • Време на започнување Време на започнување

АКО ЗА ЕДНА НЕДЕЛА СЕ ОДРЖУВАТ ИЗБОРИ ЗА КОЈА ОПЦИЈА БИ ГЛАСАЛЕ

• ДЕМОКРАТСКА УНИЈА НА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 2 1,4%
  • ЛИБЕРАЛНА ПАРТИЈА

Гласови: 0 0,0%
  • С Д С М

Гласови: 20 13,8%
  • Д О М

Гласови: 3 2,1%
  • ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 65 44,8%
  • Д П А

Гласови: 1 0,7%
  • ДРУГА ОПЦИЈА

Гласови: 12 8,3%
  • НЕ БИ ГЛАСАЛ ВООПШТО

Гласови: 42 29,0%

• Вкупно гласачи
    145
  • Гласањето е завршено на .
Јас сум кажал.
А дојде ден за избори,а јас у 7ч 30 сабајле сум седнал празнично да почастам кафе цела екипа...
и правац пред мене на гласање.
Топтан до еден за СДСМ.

Далеку од тоа дека ме бендисујат ептен,ама дур се ова стокиве селски и пред се бугарски на власт,ја треба луд да се правам за да рачунам дека они ќе го поштуат мојот неутрален глас,т.е. не излегувањето на избори.

lol be oslobodi go srceto polesno ke ti e )))))))))))))

случајна грешка е,мислев и на двете да ги ставам ДУИ и Другата онаа порадикалната ,ама ете во брзање,моја грешка,

OK, сепак не ми одговори каде е ЛДП
ставаш партија-жена т.е. ДОМ
ставаш партија-маж т.е. Либерална

не мислиш дека ЛДП заслужува повеќе од овие партии-човеци да се најде на листата

јас за "друго" не гласам, ако гласам, ќе гласам за партија

Јас сум кажал.
А дојде ден за избори,а јас у 7ч 30 сабајле сум седнал празнично да почастам кафе цела екипа...
и правац пред мене на гласање.
Топтан до еден за СДСМ.

Далеку од тоа дека ме бендисујат ептен,ама дур се ова стокиве селски и пред се бугарски на власт,ја треба луд да се правам за да рачунам дека они ќе го поштуат мојот неутрален глас,т.е. не излегувањето на избори.

Во право си... СИТЕ ТОПТАН ЗА СДСМ...!!! Не заради тоа што се добри, туку баш заради тоа што овие бугариве на власт ја уништија Македонија...
Не помага неутралноста... Ако ги мрзиш бугариве ГЛАСАЈ ЗА СДСМ...!!!

Во право си... СИТЕ ТОПТАН ЗА СДСМ...!!! Не заради тоа што се добри, туку баш заради тоа што овие бугариве на власт ја уништија Македонија...
Не помага неутралноста... Ако ги мрзиш бугариве ГЛАСАЈ ЗА СДСМ...!!!

Кажи го тоа за Љупчо или за Бранко (ГРЧЕТО НАЈГОЛЕМО ВО МАКЕДОНИЈА)

Na anketava ima mnogu koi ne bi glasale. Ne gi razbiram takvite luge, aman narode imate pravo na glas iskoristete go.

Ј...правац пред мене на гласање.
Топтан до еден за СДСМ...
Џукеливе полусрбски никако да сватат дека веќе не се никој и ништо потаму од београдскиот пашалук!? :toe:

Ако се мисли за локалниве избори, не би се водел од партиската припадност на кандидатите, туку од индивидуалните квалитети.

Бидејќи се покажа досега, нефункционално. А сепак, мора да постои и некој баланс.

Да не испадне со ВМРОвциве ко во “Одмаздата на Сит“.

По кој пат да ви речам дека треба да ставите како можност за гласање: ДРУГИ (ПОМАЛИ) ПАРТИИ.

Колку пати да кажам дека сум за ТМОРО-ВЕП за легендата Страшо Ангеловски. На последниве избори ТМОРО-ВЕП земаа 4719 гласови што и не се така малце. Вие сте ми ги ставиле тука ДОМ кои се уствари лево сметало и ако сами излезат на избори нема ни 431 глас да земат.

Дај не зафркавајте турете можност: ДРУГИ, та да се знае дека сум за ТМОРО!:smir:

Јас длабоко се извинувам имало ДРУГА ОПЦИЈА, јас отпрвин мислев тоа Опција е дел од име на некоја партија па го прескокнав.

Еве мојот глас оди за ТМОРО-ВЕП вистинска македонска национална и патриотска партија!

е како оде анкетава,морам да видам и да кажам дека е доста иста како и другите анкети,само малце се застапени албанските форумџии изгледа

Ne glasam za Apashi i razbojnici koi si ja unistija sopstvenata drzava pa odozgora i jas treba AMIN da im dadam za da si prodolzat taka i ednite i drugite (SDSM i VMRO) dodeka narodot si ostana na prosjacki stap so nivnite proseruvanja od tipot REFORMI,TRANZICII,DEMOKRATIZACII,KURCIPALCIZACII!!!

С Д С М - 18 - 13.74%

Постојат 18 луѓе што би гласале за нив!
Па макар и дел од нив да се bot-ови, сепак бројката покажува дека сеуште ја заслужуваме позицијата (до гуша во кал). Не му доаѓа памет на овој народ.

Ne glasam za Apashi i razbojnici koi si ja unistija sopstvenata drzava pa odozgora i jas treba AMIN da im dadam za da si prodolzat taka i ednite i drugite (SDSM i VMRO) dodeka narodot si ostana na prosjacki stap so nivnite proseruvanja od tipot REFORMI,TRANZICII,DEMOKRATIZACII,KURCIPALCIZACII!!!
Затоа, како што гледам тука на анкетава, 43-ца не би гласале за никого...
Во примероков кој го опфаќа оваа анкета, а и реалната излезност на последните изборни циклуси од околу 55-60 %, ова е доста солидна критична маса народ која треба да биде покрената.

Па нормално и после ке се прашуваме како албанците освоиле 40 пратенички места:tapp:

Точно и после ќе се жалат дека нечинело воа како можеле да градат споменици и слично епа негласачи заради вас никогаш нема да тргнеме напред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom