Сите прават анкети, ајде и ние...

• Креатор на темата Креатор на темата elninokv
  • Време на започнување Време на започнување

АКО ЗА ЕДНА НЕДЕЛА СЕ ОДРЖУВАТ ИЗБОРИ ЗА КОЈА ОПЦИЈА БИ ГЛАСАЛЕ

• ДЕМОКРАТСКА УНИЈА НА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 2 1,4%
  • ЛИБЕРАЛНА ПАРТИЈА

Гласови: 0 0,0%
  • С Д С М

Гласови: 20 13,8%
  • Д О М

Гласови: 3 2,1%
  • ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 65 44,8%
  • Д П А

Гласови: 1 0,7%
  • ДРУГА ОПЦИЈА

Гласови: 12 8,3%
  • НЕ БИ ГЛАСАЛ ВООПШТО

Гласови: 42 29,0%

• Вкупно гласачи
    145
  • Гласањето е завршено на .
Се мислев меѓу друга опција, и не би гласал.... Друга опција нема, така да....

имаме тука напредок. на претходната анкета вмро:сдсм беше десет спрема еден за изборите анкетата, сеа е 3:1 хаха.

Иначе не верувам во вакви анкети, анкетата ќе се спроведе на изборите и ќе биде многу валидна.

Вчера ми се јавуваат на телефон и ми викаат.

Се извинуваме дали ќе можете да одговорите на анкетава (не прашуваат години,кикс голем)
- Ги познавате ми наброја неколку имиња меѓу кои директорот на Економска (Велес),Чадиев (Вмро) и Аце (СДСМ или ЛДП) и ги кажав овие што ги знам од тие.
Ми вика како ќе ги оцените и кажав Чадиев позитивни а негативно тротоарчето Аце и толку малце подраниле со анкетиве :)

Да би имал право на гласање, за никој не би гласал.

Нема да гласам ќе го поништам ливчето,а гледам дека доста има и за ВМРО-ДПМНЕ незнам што му се чини на лугето уште не сватија дека сите се лажат едни со други кој повеќе пари да земи неможам да ги сватам вмро вмро евего вмро нека направи нешто само ќе прајме муабет кога ќе го сменат името се ќе му ебам ке ги запалам цело вмро и сите таму.позз

Тие што не гласаат немаат право да се бунат, затоа што други одлучуваат за нив:toe:

+ Сите што нема да гласаат нивното ливче ќе биде цел на измама од некоја политичка партија.

Со вакви резултати, држете се здраво.
:pehar: (сликовито)

не знам дали е ова случајна или намерна грешка, не си ставил една од партиите во владината коалиција и тоа најјаката на етничките албанци.
оваа која си ја ставил е маргинална

друго, каде е ЛДП, не е ваљда под друга опција
ако веќе си ја ставил ДОМ, си ја ставил и Либералната, кај е ЛДП

:pos2::pos2::pos2:Сакаш да кажеш дека телефонските анкети се поверодостојни????????:tapp::tapp:Се додека постојат агенции за една употреба,народски кажано ПАЛОМА-искористи па фрли,владини пиони кои за добра сума приложуваат висок рејтинг на владата,не верувам во анкети.Инаку во интернет анкетите.....ВООПШТО НЕ ВЕРУВАМ......во секој штаб имаат интернет и секој може да гласа од 100 акаунта.Затоа се се сведува на тоа колку пари-ТОЛКУ ГОЛЕМ РЕЈТИНГ :toe:

Докажано е дека телефонските анкети се најпрецизни. Значи постојат агенции кои се сериозни и кои опстојуваат долг период и секогаш нивните анкети се покажувале точни на изборите, па ти не мораш да веруваш де, никој не ти сугерира да веруваш, само ти кажувам кој систем на анкетирање се смета за најрелевантен и најточен.

не знам дали е ова случајна или намерна грешка, не си ставил една од партиите во владината коалиција и тоа најјаката на етничките албанци.
оваа која си ја ставил е маргинална

друго, каде е ЛДП, не е ваљда под друга опција
ако веќе си ја ставил ДОМ, си ја ставил и Либералната, кај е ЛДП

случајна грешка е,мислев и на двете да ги ставам ДУИ и Другата онаа порадикалната ,ама ете во брзање,моја грешка,

Јас сум кажал.
А дојде ден за избори,а јас у 7ч 30 сабајле сум седнал празнично да почастам кафе цела екипа...
и правац пред мене на гласање.
Топтан до еден за СДСМ.

Далеку од тоа дека ме бендисујат ептен,ама дур се ова стокиве селски и пред се бугарски на власт,ја треба луд да се правам за да рачунам дека они ќе го поштуат мојот неутрален глас,т.е. не излегувањето на избори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom