TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
It's not, but nevermind. И онака од утре иста песна ќе биде, па зошо да се замараме
Не мислиш дека тоа е ваше достигнување ?
Aбе, факт е дека ќе биде иста песна. Особено кога самокритиката од некои членови (Точкест, Дивајн и други) ти се обидуваше да ги убедиш дека грешат .It's not, but nevermind. И онака од утре иста песна ќе биде, па зошо да се замараме
Може греана ракија?Ако сакаш ќе пиеме чај или пиво заедно, нема врска што. Јас и ти ќе си ја тераме. Другите ме боли столе. Арслош нека се нервира уште што се веат албански знамиња. Ми е гајле Дој, ќе ти дадам и тебе едно, па завеј си го дома, та нели, Скендербег бил македонец
Види можеш да лажеш мали деца, ама мене не.Наше достигнување?? Не, туку твоја (ваша) малоумност
Не праам ракија, не смеам ќе ме казнат 50 евра дека немам двор. Носи ја ракијата ти ќе ја згрееме не е проблем.Може греана ракија?
Види можеш да лажеш мали деца, ама мене не.
Да подигнеш споменик на луѓе, кои во името на фашизмот колеле, палеле убивале и притоа да излезеш тука на форумов и да бараш соживот, а притоа да речеш дека балистите всушност не убивале Македонци, туку Бугари.
Не било тоа одамна 63-4 години се во прашање.
Не не... тоа не е соживот.
Kои други малцинства?? Србите? Бугарите? Абе море...албанците барем ве викаат македонци Ќе се пукаме, ќе се тепаме, ќе се измориме и пак ќе седнеме, македонци сте за нас. Ама ај..Добро како другите малцинства во Македонија кои инаку сите имаат помалку права од албанците не зеле оружје до сега и не правеле бељи.Кој сега тука не е за соживот?
И шо корист имаме ние од тоа? Џабе е кога повеќето се најголема беља на државава. Велам повеќето бидејќи знам асални албанци.Kои други малцинства?? Србите? Бугарите? Абе море...албанците барем ве викаат македонци Ќе се пукаме, ќе се тепаме, ќе се измориме и пак ќе седнеме, македонци сте за нас. Ама ај..
Гледам дека џабе везам.
Ете затоа Трну нема соживот. Нема ни да има. Мора чаре да се најде.
Па седни размисли и запрашај сеИ шо корист имаме ние од тоа? Џабе е кога повеќето се најголема беља на државава. Велам повеќето бидејќи знам асални албанци.
Има и други малцинства освен Албанци во Македонија ако не си забележал,покрај овие што ги спомна има и Турци,Роми ,Власи и сите се не се дигнале на оружје,или ти заговараш двонационалност. Сте не признале, брееј а тие фрази како каури, славомакедонци демек не ги употребувате? Ќе се пукаме, ќе се тепаме?-па 21 век сме ако не си забележал не 10ти, а за тоа седнување заедно кажи има го на присилно протераните Македонци од таканаречените борци за човекови права во 2001Kои други малцинства?? Србите? Бугарите? Абе море...албанците барем ве викаат македонци Ќе се пукаме, ќе се тепаме, ќе се измориме и пак ќе седнеме, македонци сте за нас. Ама ај..
Гледам дека џабе везам.
Ете затоа Трну нема соживот. Нема ни да има. Мора чаре да се најде.
Одма ќе ти одговорам - НЕМА никаква корист.Па седни размисли и запрашај се