Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
има СЛАВЕС има и СЕРВИА.
Нема Србија.
Каде е?

Па тоа не е Српска карта па да пишува СРБИЈА... Нај тој јазик така се изговарала Србија... Се знае за кого станува збор...
Тоа е исто како да кажеш - има Croatia, а нема Хрватска... :tapp::tapp::tapp:

Па тоа не е Српска карта па да пишува СРБИЈА... Нај тој јазик така се изговарала Србија... Се знае за кого станува збор...
Тоа е исто како да кажеш - има Croatia, а нема Хрватска... :tapp::tapp::tapp:

Croatia и денес е ознака за Хрватска во меѓународни рамки.
Али СЕРВИА??

Тие се некои други.

Croatia и денес е ознака за Хрватска во меѓународни рамки.
Али СЕРВИА??

Тие се некои други.

Добро за тебе не ми е чудно... Ти којзбориш на исти јазик како и Аце Велики пред 2300 години... :vozbud::pos2::pos2::pos2:

Еве каква ќе биде Србија...

[URL=http://img530.imageshack.us/my.php?image=serbiafuture2em6ng8.png] [/URL]

:vozbud::vozbud::vozbud:

osmanlilarosmanlilarosmanli1ae9f57pa2.jpg
TURCIJA DO VIENA:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

Добро за тебе не ми е чудно... Ти којзбориш на исти јазик како и Аце Велики пред 2300 години... :vozbud::pos2::pos2::pos2:

[URL="http://img530.imageshack.us/my.php?image=serbiafuture2em6ng8.png"] [/URL]

Деменциjaта не проштава.

And back to reality:
Belgrade_pashaluk.png

Само како констатациja:

Овде разни србулjaци шират пропаганда и jaдат гомна од недели насам, па не видам некакви мерки да има земени за тоа.
Ако некоj учесник од Македониja или Бугариja постнеше какво и да било за претензии на Бугариja кон Македониja, камо ли некоja мапа на остварена Санстефанска Бугариja след 5 години (примерно, па што да кажем за Симеонова Бугариja), веднаж добива доживотен бан.

Та ако не пишувам повеке тук , да знаете коj командва и тука.

Поздрави.

Да, да гледам, секој ден се поголеми и поголеми сте.... Али мислам дека ова карта е малце преголем залак за вас . Па таа Србската ЈНА ја победија Словенечки територијалци, Хрватски младинци вооружени со трофејно оружје и ловџии од Босна. Нема повеќе Србија сила ни парада да направи а камоли толкави територии да освојува. Само гледам во иднина еден ден кога Косово, Босна, Хрватска Македонија Црна Гора, Санџак, Војводина и Прешево ќе решаваат дали Србија заслужува и исполнува услови да биди примена во ЕУ. Па од владата во Бујановац ко ќе ви опнат вето....

Да, да гледам, секој ден се поголеми и поголеми сте.... Али мислам дека ова карта е малце преголем залак за вас . Па таа Србската ЈНА ја победија Словенечки територијалци, Хрватски младинци вооружени со трофејно оружје и ловџии од Босна. Нема повеќе Србија сила ни парада да направи а камоли толкави територии да освојува. Само гледам во иднина еден ден кога Косово, Босна, Хрватска Македонија Црна Гора, Санџак, Војводина и Прешево ќе решаваат дали Србија заслужува и исполнува услови да биди примена во ЕУ. Па од владата во Бујановац ко ќе ви опнат вето....

И после тоа мајка ти ќе те разбуди за на училиште... :pos2::pos2::pos2:
А ти: неее мамо, втора смена сум... Пушти ме уште малку да си сонувам... :pos::pos::pos:

И уште нешто околу спортот... ФАЛА БОГУ што изгубија усташиве во финалето во ракомет... :pop: Иначе кој ќе ги слушаше овие вмровчиња како се палат на тие одродени Срби...

http://forum.kajgana.com/[URL=http:...erbiafuture2em6ng8.png/1/w654.png[/IMG][/URL]

СРПСКО - ЕВРОПСКА ВОЈНА :pos2::pos2: ОДЛИЧНО СЦЕНАРИО ЗА МИШН ИМПОСИБЛ:pos2::pos2: АБЕ КАДЕ СО ВАКВИ......... АРНО ШТО ВЕ ИМА НА ФОРУМОТ, ЌЕ НЕМАШЕ КОЈ ДА НЕ НАСМЕЕ:pos2::pos2:

Само не знам дал одеднаш ќе тргнат во офанзива кон сите правци или ќе освојуваат држава по држава.... не знам која им е тактиката.
еее шо му праи кантер страјк на младите деца!

Чистата и реална вистина!

Србија до Токија,али сад као Нокиа...Секој модел се помал и помал...и се по-тенок и по-тенок...

Неписмен :nenene: Нокија се пише

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom