Тетоважи

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Дајте предлози за тетоважа на рака ама на цела рака,нема да има значење, планирам веќе таква на др. место ,оваа чисто онака ,желба,глеав доста слики но не сум сигурен што да стаам.
Ова е најглупавиот коментар што сум го прочитал за тетоважи. Како може некој да ти даде предлог што да ставиш на твоето тело !? Тетоважата цел живот ќе ја носиш, незнам дали си свесен за тоа!

Еве ако сакаш веќе предлог, стај си кур... ама на чело. ;)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Ова е најглупавиот коментар што сум го прочитал за тетоважи. Како може некој да ти даде предлог што да ставиш на твоето тело !? Тетоважата цел живот ќе ја носиш, незнам дали си свесен за тоа!

Еве ако сакаш веќе предлог, стај си кур... ама на чело. ;)
Мислев слики да видам нешто што ќе ми се свиѓа кретен,а за овој однос кај мајка ти дома да збориш така.Не е лошо ако бараш предлози од различни места,гледам на нет и прашувам и други а чим веќе пишуваш глупости не замарај.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
ЈувеЈуве... со вакви навивачи титула 2050та :pos:

Ако ти е за нешто шарки-барки, гуглај си сам, не барај мислење од луѓе кои поинаку ја сфаќаат тетоважата од тебе. Може да ги прашаш и другарчињата од теретана/кладионица. На место каде што одат вистински почитувачи на тату-уметноста никогаш нема да добиеш одговор.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Мислев слики да видам нешто што ќе ми се свиѓа кретен,а за овој однос кај мајка ти дома да збориш така.Не е лошо ако бараш предлози од различни места,гледам на нет и прашувам и други а чим веќе пишуваш глупости не замарај.
Колку само знаев дека ќе вмешаш мајка-шајка... И како може некој да знае што ти се свиѓа тебе !?...
Напишано од juvejuve... нема да има значење
... а чим нема да има значење значи треба да бидеш спремен секакви предлози да видиш! За мене „кур на чело“ нема никакво значење, а бидејќи ти бараш таква тетоважа, ете ти предлог!

Ајде помодарци сите на тетовирање без значење... :tapp:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Дајте предлози за тетоважа на рака ама на цела рака,нема да има значење, планирам веќе таква на др. место ,оваа чисто онака ,желба,глеав доста слики но не сум сигурен што да стаам.
Нема да ти солам памет, ни ќе ти кажувам што да стаиш како да стаиш и кога да стаиш. Според ова што прочитав ти бараш tattoo sleeves. Еве некој предлози

KamIx

Reichsfuhrer-SS
Член од
4 ноември 2008
Мислења
22
Поени од реакции
1
Денеска си ја ставив првата тетоважа сонце на Вергина на рамото :) ке ставам слики утре,задутре :)

Член од
10 септември 2010
Мислења
28
Поени од реакции
0
дали може препорака за некој добар мајстор за тетоважи ( скопје или уште подобро некој од источна македонија , под добар мајстор - подразбирам да работи со стерилизирана опрема и сл. значи да сум 99% сигурен дека нема да закачам некоја пренослива болест и сл. , и да тетоважата не е тешка ) инаку сакам да го истетовирам поранешното македонско знаме ( сонцето со 16 краци ) тетоважата би била 10cm X 10cm црна боја и наједноставна што може ( како на сликата , ке биде само сонцето нацртано ) , па колку од прилика би ме коштало тоа ? http://www.google.com/imgres?imgurl=http://images.wikia.com/cybernations/images/a/ae/Custom2.png&imgrefurl=http://cybernations.wikia.com/wiki/Custom_Flags&usg=__oczgnRnaXLbGi7UVQpjRaJ8Dd5s=&h=1002&w=2000&sz=74&hl=en&start=0&zoom=0&tbnid=EqcpU7Eh69xgCM:&tbnh=72&tbnw=143&ei=uvlzTaOkDtSCswbLgaWIDg&prev=/images?q=macedonian+flag+old&um=1&hl=en&biw=1280&bih=923&tbs=isch:1,isz:lt,islt:2mp&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1079&vpy=634&dur=2029&hovh=75&hovw=150&tx=47&ty=32&oei=uvlzTaOkDtSCswbLgaWIDg&page=1&ndsp=31&ved=1t:429,r:24,s:0

milky

битолчанка
Член од
20 август 2009
Мислења
39
Поени од реакции
2
Сакам многу тетоважи но не сакам да се на некое видно место ако веќе ставаш стависи заради твое задоволство а не за да бидиш мангуп јас неам тетоважа бидејќи ми е страв и мислам нема да ја издржам болката

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Сакам многу тетоважи но не сакам да се на некое видно место ако веќе ставаш стависи заради твое задоволство а не за да бидиш мангуп јас неам тетоважа бидејќи ми е страв и мислам нема да ја издржам болката
Мое задоволство е и други да ги видат моите тетоважи - али првобитна причина е тоа што ми значат нешто.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
дали може препорака за некој добар мајстор за тетоважи ( скопје или уште подобро некој од источна македонија , под добар мајстор - подразбирам да работи со стерилизирана опрема и сл. значи да сум 99% сигурен дека нема да закачам некоја пренослива болест и сл. , и да тетоважата не е тешка ) инаку сакам да го истетовирам поранешното македонско знаме ( сонцето со 16 краци ) тетоважата би била 10cm X 10cm црна боја и наједноставна што може ( како на сликата , ке биде само сонцето нацртано ) , па колку од прилика би ме коштало тоа ? http://www.google.com/imgres?imgurl=http://images.wikia.com/cybernations/images/a/ae/Custom2.png&imgrefurl=http://cybernations.wikia.com/wiki/Custom_Flags&usg=__oczgnRnaXLbGi7UVQpjRaJ8Dd5s=&h=1002&w=2000&sz=74&hl=en&start=0&zoom=0&tbnid=EqcpU7Eh69xgCM:&tbnh=72&tbnw=143&ei=uvlzTaOkDtSCswbLgaWIDg&prev=/images?q=macedonian+flag+old&um=1&hl=en&biw=1280&bih=923&tbs=isch:1,isz:lt,islt:2mp&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1079&vpy=634&dur=2029&hovh=75&hovw=150&tx=47&ty=32&oei=uvlzTaOkDtSCswbLgaWIDg&page=1&ndsp=31&ved=1t:429,r:24,s:0

Јас се тетовирав кај Хаџи еден одподобрите ако не и најдобар у Скопјево(според мене). Ако сакаш број пиши ми пп.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Оди во Скин Арт, или побарај на ФејсБук мислам дека секој понеделник имаат предлог 3 тетоважи од некој Амерички магазин, Игор само се такмичи со тоа што даваш ДЕПОЗИТ од 3.000 денари дека ќе се тетовираш и закажуваш кој датум се разбира ако е тој понеделник што ќе го одвереш слободен, доколку дојдеш прв тогаш прв бираш една од тие три тетоважи. На крајот парите си ги добиваш назад доколку си го исполнил договорот. Прашај ги во СКин Арт дали сеуште одржуваат вакви Понеделници или прекинале да се натпреваруваат.

Во секоја тетоважа можеш да најдеш мотив и идеја која тебе ќе те преставува како личност или некој и нешто од твојот живот.

milky

битолчанка
Член од
20 август 2009
Мислења
39
Поени од реакции
2
Мое задоволство е и други да ги видат моите тетоважи - али првобитна причина е тоа што ми значат нешто.
Сигурно дека ти знацат и секој сто ставил му знацат но не треба да се претерва тоа е мое мислене :baeh:

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Сигурно дека ти знацат и секој сто ставил му знацат но не треба да се претерва тоа е мое мислене :baeh:
Секој со своето :smir: За некој што го украсува цело тело и има почит и љубов кон овој вид на уметност - тоа не е претерување. Некој што мисли дека е - нека си прави она што на него му одговара и нека не суди други како и што направиле :smir:

milky

битолчанка
Член од
20 август 2009
Мислења
39
Поени од реакции
2
Секој со своето :smir: За некој што го украсува цело тело и има почит и љубов кон овој вид на уметност - тоа не е претерување. Некој што мисли дека е - нека си прави она што на него му одговара и нека не суди други како и што направиле :smir:
Па јас никој не судам секој си прави како шо му е убо така си правам и јас само си го кажав моето мислене и то е то :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom