за некој да. но тетоважа не се става за задоволство и да се к*рчиш (извинете на изразот), тетоважа се става за да бидеш обележан за цел живот. и тетоважите си имаат свое значење. на пр. пајак значи дека си убил некој, крст значи дека си верник итн...мразам тетоважи. се работи за задоволство со краток рок на траење.
a be ajde! Zboris za zatvorenici sega? Ja imam pajak, dali toa znaci deka sum ubila nekogo? Za mene pajakot ima ohohoooo sasvim drugo znacenje.за некој да. но тетоважа не се става за задоволство и да се к*рчиш (извинете на изразот), тетоважа се става за да бидеш обележан за цел живот. и тетоважите си имаат свое значење. на пр. пајак значи дека си убил некој, крст значи дека си верник итн...
Ako ti taka mislish.. mozhebi..за некој да. но тетоважа не се става за задоволство и да се к*рчиш (извинете на изразот), тетоважа се става за да бидеш обележан за цел живот. и тетоважите си имаат свое значење. на пр. пајак значи дека си убил некој, крст значи дека си верник итн...
pajak znaci si ubli nekoj hahahaha :pos2: bravo legendo me nasmea treba da ima takvi kako tebe da ja razbivaat monotonijata na forumov, dosta jas vi pravev zafrkanciiза некој да. но тетоважа не се става за задоволство и да се к*рчиш (извинете на изразот), тетоважа се става за да бидеш обележан за цел живот. и тетоважите си имаат свое значење. на пр. пајак значи дека си убил некој, крст значи дека си верник итн...
па затвореници имаат пајак дека убивале. да не убивале немало да бидат во затворa be ajde! Zboris za zatvorenici sega? Ja imam pajak, dali toa znaci deka sum ubila nekogo? Za mene pajakot ima ohohoooo sasvim drugo znacenje.
Ali u sekoj slucaj, tetovaza ne treba da pravi samo za moda. Taa treba da znaci nesto za covekot sto se istetoviral.
да, тоа сакав да кажам.Ali u sekoj slucaj, tetovaza ne treba da pravi samo za moda. Taa treba da znaci nesto za covekot sto se istetoviral.
Добра идеја.Pa ja sakam od mojata PRVA LJUBOV sho ke mi bide da si go zapisham nejzinoto ime blisku do srceto t.e. na gradite... i taka da ke mi ostane spomen i golemo znachenje ke ima..
Da beДобра идеја.
Ако останете заедно, ќе си ја имаш блиску до срцето.
Ако ти раскине, ќе се правдаш дека си ја истетовирал до срце за да се секаваш на кучката која ти го скршила срцето.
win-win ситуација.
Toa si se nivni "kodovi". Sakav da kazam deka ne sekoj sto ima istetovirano pajak znaci deka nekogo ubil.па затвореници имаат пајак дека убивале. да не убивале немало да бидат во затвор
Еве неколку страни на кои проверив, има различни информации од кои разбрав дека пајакот не симболизира ништо лошо туку баш напротив баланс, хармонија, плодност, мудрост. А за пајажината пишува лошо дека таа симболизирала дека човекот има убиено некого и точно е тоа дека такви тетоважи имале затворениците за да бидат обележани дека направиле некое злосторство.за некој да. но тетоважа не се става за задоволство и да се к*рчиш (извинете на изразот), тетоважа се става за да бидеш обележан за цел живот. и тетоважите си имаат свое значење. на пр. пајак значи дека си убил некој, крст значи дека си верник итн...
:pos2::pos2::nesvest: Sekoja chest majstore se zgaziv od smeenje koga ko procitav ovaa.... De kazi mi ako znaes sto znaci picajzla ako istetoviras....за некој да. но тетоважа не се става за задоволство и да се к*рчиш (извинете на изразот), тетоважа се става за да бидеш обележан за цел живот. и тетоважите си имаат свое значење. на пр. пајак значи дека си убил некој, крст значи дека си верник итн...