Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Nesto ponovo

dscn2037v.jpg

dscn20301.jpg

dscn20291.jpg
Ми се допаѓа црно-белата.Супер е

ммм...сакам тетоважи кои не се нападни ,малецки и слатки...пример:пеперутка на нога

Сакам пеперутка или делфин напред под пупакот од десна страна ... обожавам. Се надевам дека некогаш ќе се истетовирам . :smir:

мммммммм сакам тетоважаааа.....ја сакам анкх на среден прст на лева рака или гуштер на врат или сонце на рамо..ај да не набројувам, веќе не ми ни текнува шо се сакам :)
а иначе ај ако знаете кажете некој добар проверен тату мајстор (и по можност не многу скапичок) :)

Не ги сакав многу, ама сега кога би правела тогаш кај Chris Garver една ваква
3255818817_9ce5456563.jpg
-на нога само :)

Првата, и то како би ја ставила, само уште да имав 18, а вторава е прекрасна, но немам толкава храброст да ја ставам :)

Attachments

• placebo_tattoo.jpg
    placebo_tattoo.jpg
    22,5 KB · Прегледи: 135
  • Wings tattoo.jpg
    Wings tattoo.jpg
    24,5 KB · Прегледи: 137
Првата, и то како би ја ставила, само уште да имав 18, а вторава е прекрасна, но немам толкава храброст да ја ставам :)
Davey Havok на втората ? :)
Иначе да , прекрасна е .
Јас би ставил крилја помали на едно незгодно место ама не сум ни сигурен дали може да се истетовира , ако може некој поискусен да ми каже дали е возможно од лева и десна страна во долен абдомен (Едно 5-7 цм над половиот орган)?

Davey Havok на втората ? :)
Иначе да , прекрасна е .
Јас би ставил крилја помали на едно незгодно место ама не сум ни сигурен дали може да се истетовира , ако може некој поискусен да ми каже дали е возможно од лева и десна страна во долен абдомен (Едно 5-7 цм над половиот орган)?

Оди информирај се во Буњаковец во тоа Tattoo Studio, еден другар го тетовираа таму и е задоволен :)

Не верувам дека ќе си ставам некогаш тетоважа супер е ама на мене некако не ми се свиѓа тоа е моето мислење!!!

Јас се тетовирав кај Boogie пред едно 7-8 дена.Тетоважата е одлична.и презадоволен сум.:vozbud:

Зошто баш ваква тетоважа?Има милион поубави:smir:

Пошо е нацист :):)

Се шалам,во Америка мислам дека секој што е нацист има тетоважа таква како на сликата...добра тетоважа е :pipi:

Јас требаше да се тетовирам на нога лав,но ми излегоа некој работи и не можам сеа таму да се тетовирам,барем не за сега :nesum:

Да не знае некој цена на тетоважа,бар код на рака кај вените ???

Нешто вака...

http://tattoodesigns.mildquotes.com/wp-content/uploads/2008/12/symbol-tattoo-03.jpg

Јас се тетовирав кај Boogie пред едно 7-8 дена.Тетоважата е одлична.и презадоволен сум.:vozbud:

Што тетовираше...цена ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom