Тетоважи

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
ммм...сакам тетоважи кои не се нападни ,малецки и слатки...пример:пеперутка на нога

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Сакам пеперутка или делфин напред под пупакот од десна страна ... обожавам. Се надевам дека некогаш ќе се истетовирам . :smir:

Член од
26 ноември 2009
Мислења
72
Поени од реакции
12
мммммммм сакам тетоважаааа.....ја сакам анкх на среден прст на лева рака или гуштер на врат или сонце на рамо..ај да не набројувам, веќе не ми ни текнува шо се сакам :)
а иначе ај ако знаете кажете некој добар проверен тату мајстор (и по можност не многу скапичок) :)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Не ги сакав многу, ама сега кога би правела тогаш кај Chris Garver една ваква
-на нога само :)

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Првата, и то како би ја ставила, само уште да имав 18, а вторава е прекрасна, но немам толкава храброст да ја ставам :)

Attachments

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Првата, и то како би ја ставила, само уште да имав 18, а вторава е прекрасна, но немам толкава храброст да ја ставам :)
Davey Havok на втората ? :)
Иначе да , прекрасна е .
Јас би ставил крилја помали на едно незгодно место ама не сум ни сигурен дали може да се истетовира , ако може некој поискусен да ми каже дали е возможно од лева и десна страна во долен абдомен (Едно 5-7 цм над половиот орган)?

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Davey Havok на втората ? :)
Иначе да , прекрасна е .
Јас би ставил крилја помали на едно незгодно место ама не сум ни сигурен дали може да се истетовира , ако може некој поискусен да ми каже дали е возможно од лева и десна страна во долен абдомен (Едно 5-7 цм над половиот орган)?
Оди информирај се во Буњаковец во тоа Tattoo Studio, еден другар го тетовираа таму и е задоволен :)

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Не верувам дека ќе си ставам некогаш тетоважа супер е ама на мене некако не ми се свиѓа тоа е моето мислење!!!

Член од
14 септември 2007
Мислења
118
Поени од реакции
5
Јас се тетовирав кај Boogie пред едно 7-8 дена.Тетоважата е одлична.и презадоволен сум.:vozbud:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Зошто баш ваква тетоважа?Има милион поубави:smir:
Пошо е нацист :):)

Се шалам,во Америка мислам дека секој што е нацист има тетоважа таква како на сликата...добра тетоважа е :pipi:

Јас требаше да се тетовирам на нога лав,но ми излегоа некој работи и не можам сеа таму да се тетовирам,барем не за сега :nesum:

Да не знае некој цена на тетоважа,бар код на рака кај вените ???

Нешто вака...

http://tattoodesigns.mildquotes.com/wp-content/uploads/2008/12/symbol-tattoo-03.jpg

Јас се тетовирав кај Boogie пред едно 7-8 дена.Тетоважата е одлична.и презадоволен сум.:vozbud:
Што тетовираше...цена ??

Kajgana Shop

На врв Bottom