Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стави се у улога на извесен Џим од САД, кој никогаш не ги напуштил соединтетие држави, ниту пак слушнал за Македонија.
Како таков, просечен граѓанин на странска држава, што ти би сфатил и со што би се запознал, во историски и културен контекст, од спотот?
Која порака, јасно и недвосмислено, ти ја пренел истиот?
Не можам да се сложам со тебе во случајов. Иако не сакав понатаму да коментирам, а особено не за “уметничката вредност“ на спотот, неколку работи морам да кажам.kritizeri c c c c c c..t.e. apaticni mudroseri ili moj sloboden prevod za takviti tivki ubijci na duhot..podlozni na meka i bezbolna asimilacija, koi svrusuvat na stranski produkcii od site vidovi.
Чекај бе брат шо е проблемов? Да не беше ти во конкуренција со Милчо и тебе дан не те одбраја за да снимаш спотот? Ај кој е за фалење нека го фали спотот кој е за критика нека си кажи еднаш и толку вака многу невкусно е од нас, неаме друга работа само јајме ла*на, македонска работа...Turskite videa se daleku podobri od naseto, ima Egzotika, Mistika,Ubavina, Kultura, Tradicija,Privlecnost...prezentirana na unikaten, ne plagijatorski nacin..
Чекај бе брат шо е проблемов? Да не беше ти во конкуренција со Милчо и тебе дан не те одбраја за да снимаш спотот? Ај кој е за фалење нека го фали спотот кој е за критика нека си кажи еднаш и толку вака многу невкусно е од нас, неаме друга работа само јајме ла*на, македонска работа...![]()
Ада првин прочитај малце за биографијата на Манчевски и после пишувај коментари.
Милчо Манчевски (18 октомври 1959) година во Скопје - е македонски филмски режисер и сценарист.
Студира на Филозофскиот факултет во Скопје историја на уметноста и археологија. А потоа оди во УСА. :helou:
Цел живот да се јадело гомн*....епа досадни сте ама сериозно....
Коа се иде на Евровизија се јаде бурек не ви се свига
Коа се прака девојка за Мис Свет се јаде бурек не ви се свига
Коа ке излезе некоја нова песна се јаде бурек не ви се свига
Ке се направи нешто пак се јаде бурек и пак не ви се свига
Па незнаев дека живеам во земја во која лугето се од типот..Пред пладне се мразам самиот себе си, а после пладне цел свет....
И уште еднаш ке кажам досадно сте со коментариве...ајт или земете иселете се па јадете бурек или направете вие нешто па да да се гордееме со вас....сега за сега јас им симнувам капа на сите оние кои се обидуваат на одреден начин да ја презентираат Македонијава.
Спотот е одличен
I lani odese spot za Makedonija na CNN, i ne kostase 190 000 evra!!!!За сите оние што претпладне се мразат себе си, а попладне го мразат Милчо и за сите оние што претпладне го мразат Милчо а попладне се мразат себе си да ви кажам дека спотов е супер затоа што е за Македонија. Ме разбирате ли вие критизери? Спотов е супер затоа што нашата мила Македонија оди на СиЕнЕн, а вие можете и аргати да си фатите и пена на уста да фатите и колку сакате да плукате и да се по.ерете ако сакате и да не дојдат туристи барем луѓево се обидуваат со нешто и некако да привлечат внимание и туристи, а вие со вашите фрустрации само млатите празна слама, а верувам дека никој од вас не испратил барем линк од веб страната што ја промовира Македонија заедно со спотот до некој свој пријател уште повеќе до некој странски пријател. Да ама плукањето и синдромот на самопонижување ви е побрз во устата отколку делата ваши.