ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: Кајганџии донираат - операцијата заврши успешно :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Леле браво! Мака ми е што не учествував во акцијава ама сепак... Неможев да дојдам до Скопје во петокот...
Се надевам дека следната година ќе има пак, ветувам дека ќе помогнам :smir:

Луѓе а од која фирма сте вие?! хихихи
Супер акција, одличен одзив и Acid во клипот фали ПараноиК (се мрзнеше вчера со нас на плоштад од 13-16:30). Земи таму вметни ја на листата :)

Иначе поздрав и до колегите од Логи и Прима Фото :) :helou:

Али песната "На плоштад среде овој град...", отров е жими се. Може 2000 ја слушнав, и у психа ми влезе. Поздрав до композиторот и до пуштачот. Не отече.:wink:

Али песната "На плоштад среде овој град...", отров е жими се. Може 2000 ја слушнав, и у психа ми влезе. Поздрав до композиторот и до пуштачот. Не отече.:wink:

на плоштад среде овој град дедо мраз ве вика, Прима фото на санките децата ги слика :pos: :pos: :pos:

Мене на слики ме нема :( ама ако битно закон беше двата дена :) заебанции и цел камион алишта :) Ја сум задоволен од нашиот тим у бисер! БРАВО МОМЦИ И ДЕВОЈКИ!

Дечки брааааааааааоооооооооооооооооооо

Стварно ми е мака шо не можев вчера да дојдам али ме собраа моиве и морав да идам охрид... јбг... следниот пат се надевам сите денови ќе можам да седам... само штета шо нема да има логи и прима фото тогаш :cry:

Ај утре ќе наминам кај охридскиве колеги пред гимназија :pipi:

Дечки брааааааааааоооооооооооооооооооо

Стварно ми е мака шо не можев вчера да дојдам али ме собраа моиве и морав да идам охрид... јбг... следниот пат се надевам сите денови ќе можам да седам... само штета шо нема да има логи и прима фото тогаш :cry:

Ај утре ќе наминам кај охридскиве колеги пред гимназија :pipi:

Уживај ја ќе ги најдам песните, ќе ги симнам па ќе ги пуштаме ние :)

Океј.

Ѕоне, Тијана, било кој... како ќе го организираме транспортот утре?

Нема гајле друже :) Иначе да седеше до 17 часот пред Бисер ќе ме видеше и мене и ќе се сликаше :)
:helou:
Ja до 4 седев имав работа после отидов :/ ај другпат ќе има пак акција ке идеме па :) Битно тоа шо сакавме испунивме :) Собравме средства :)

и утре е акцијата рајт?
петокот не успеав да соберам работи, денеска све испособрав шо најдов и да ги однесам утре...:pipi:
едит: добро не видов во насловот... и утре била:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom