Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа со оглед на тоа што Кајгана.ком не е организатор, не би требало да ставиме нејзино лого, мада мислам дека сепак е подобро да имаме нешто што би не одбележало и по што луѓе би не препознале на Плоштад...Сега ми текна уште нешто... Со банерот што стана? Ацид најде? Ќе треба јас да правам?
Флаерот содржи премногу податоци, ја мислам попаметно е да пишува со големи букви „Хуманитарна акција“ и да го испринташ.Па добро, форумот не е дел од кајгана?А може да го направам и флаеров за веб што е, на А4, како постер, во неколку примероци па да ги ставиме таму... Глупаво ќе биде без ништо....
Ако успеам да завршам порано и да се оспособам да дојдам ке земам некој од тимот што сме дечките и ке дојдеме по униформи :salut: Ако тоа би било од некое значење...Флаерот содржи премногу податоци, ја мислам попаметно е да пишува со големи букви „Хуманитарна акција“ и да го испринташ.
Смее ли логото на Кајгана.ком (прашање до администрацијата) и на Црвен Крст (прашање до Немирна) да стои под натписот за да се знае или така да го остаиме?
би било и тоа од големо значење, ако можете, барем ти, супер.Ако успеам да завршам порано и да се оспособам да дојдам ке земам некој од тимот што сме дечките и ке дојдеме по униформи :salut: Ако тоа би било од некое значење...
А добро, дали би можело да се активира акција за собирање на парични средства преку телефонски јавувања на броеви за донации, како и преку жиро сметки?
Јас сум за ова. Веќе сега знам дека нема да можам да присуствувам на плоштадот, ама веднаш би донирал, доколку се отвори таков број.