ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: Кајганџии донираат - операцијата заврши успешно :)

Статус
Затворена за нови мислења.
N

NeMiRnA

Гостин
Добро де,тоа е организирано од ЦК на Кисела Вода,мене ми беше обврска да ве известам и за тоа,па кој сака нека повели.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Ева, ќе ги постираме сеа новите.
Ти навистина немаш обврска да правиш уште, пошо не е твоја грешка пропустот. Ако си направила само 100, и сакаш да придонесеш уште, пеки.
Ќе го ставиме флаерот за скопје, па терај.
Јас секако едно 400-500 комада ќе направам утре за делење на плоштад.
Немав обврска ни за претходниот :) Сакам да направам и јас... Башка што на тие што им дадов од стариве морам да им дадам и од новите... Ќе направам и јас околу 500... Брзо се делат :) 100 како ништо отидоа

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Eве ги официјалните флаери за по градовите.

За Скопје сме организирани за печатење. Сепак, кој сака, може да си испринта сам и да закачи некаде (школо, факс...). Охрид, Фантом ќе покриват. Струга, чиста Дана од столот стана флаерот го залепи на ѕидот од лева страна јоу јоу, точкест направи флаер - да не испадне дек те запоставља некој, па ако ти се лепи, лепи :) Да повторам, доколку некој сака, нек копира и лепи, за својот град.

Официјалниот интернет флаер го има неколку постови уназад, па почнете со делење.

Мојт се да подишиме на рает тро? :) Ако мојт, повелете флаерите:

Струга:

Охрид:

Ако е тоа тоа, јас би да одморам малку.
Се читаме.

еидт: охрид го зезнавме пак :)))))
АААААААААААААААААААААААААААААААА

edit 2>

Охрид.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Е ајде, средете го и тој за Струга и да здивнеме малце, па да се припремиме психички за мрзнење утре и да се видиме сите на Плоштад.

После акцијата идеме на чај како не би фатиле хипотермија :icon_lol:

BiG_kIsS

Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Извинете што ви сметам во одмарањето, ама на флаерите за Струга и Охрид не треба да се смени знакот у позадина наместо Кисела Вода да е Струга и Охрид?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Извинете што ви сметам во одмарањето, ама на флаерите за Струга и Охрид не треба да се смени знакот у позадина наместо Кисела Вода да е Струга и Охрид?
Не.

:)
Лого е тоа во позадина бе, кој ќе чита толку ситно :)

BiG_kIsS

Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Океј, не се нервирај :smir: Знам дека се фаќам за ситници :)
Ајде продожете во одморот, се гледаме утре во 7 :smir:

Едит: Да не пишувам нов пост... За мене уште важи сабота од 17 - 19 на плоштад :)

N

NeMiRnA

Гостин
Мејлот е пратен,живци ми искина нетов!!!Сега девојчицата од ЦК се надевам дека ќе биде задоволна и ќе врати на мејлот среќна и весела или ќе ми се јави утре,ако не јас ќе ја барам!
Температура кренав!!!!!Утре има цел економски и фармација на нозе да ги кренам!!!!

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
значи да го потврдам моето присуство во сабота на штандот на Плоштад Македонија од 13-15 часот(флаери или собирање облека), а што ќе соберам од мојата облека ќе донесам утре, другото во сабота:)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Се е спремно кај нас. Утре сабајле ги печатам флаерите и постерите, ќе ја поминам со џимеј прва смена, а втора ќе ја покриеме по пола со други двајца хумани момци. Кој сакат нека дојт во петок и/или понеделник во дворот на гимназијата, од 12:00 до 13:00 часот. Секаква облека е добредојдена, како и трајна храна (храна со подолг рок на траење). Бидете хумани и приклучете се на акцијата.

BiG_kIsS

Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Сега ми текна уште нешто... Со банерот што стана? Ацид најде? Ќе треба јас да правам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom