Zulu.mk - клик & глеј

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Треба ли нешто да се инсталира за да се гледа оти немам слика :S

ништо не треба да се инсталира (се надевам имаш флеш плеер како за јутуб гледање) ,доколку ништо не ти покажуе у други зборови ако имаш флеш плеер направи рефреш на страницата на зулу.

mnogu mi prepina mene znaete li nekoj streming adressi bi trebalo podbor da rabota preku windows media player

Не е можно....До сега ми притребал едно 10пати, ама секогаш не ми работи страната т.е не ми ја отвара.

А ми заврши тоа што треба да го гледам, ете ја страната се крена пак. :uvo:

сега нешто нејќе да отвори оваа бе
да не е преоптеретера. сите идол гледаат изгледа.

Нека ги стават АБ Каналот, К-15 и Бест оф Маседониа па да бидат барем сите национални и сателитски канали.

Него и БТР го имало. Ново додаден е или јас порано го игнорирав?

Слаб е серверот ... понекогаш ме нервира многу кочи...:icon_conf

Ако може нешто да се направи ич да не кочи...:icon_ques:icon_cool

За тоа што ви кочи највеќе влијание има брзината на вашиот интернет. Вие всушност првин го симнувате она што го гледате... Исто како на YouTube што се чека тоа доле да се наполни, така и ова. Значи првин се "симнува", па после се прикажува или во превод за оние кои не се информирани ви троши сообраќај (Да не пекате после провајдерот ве кредел).

Ех, сега колку е поинаку порано моравме со тв картички и да фаќаме сигнал.
Инаку кога си надвор од земјава имаш одлична можност да гледаш тв што не беше случај порано. :helou:

зулу најдобро нешто што можеа да измислам свака им част

Мора да имас 1мбпс мин слободен за да можеш да можеш да го гледаш zulu

Дали има некоја опција да можам да ги стаам на медиа плеар каналите и директно преку плеарот да си гледам.. и ако има некој нека објасни како да го направам тоа

Абе јест да јаде од интернетот сеа али корисно е особено коа не си дома/во државава & stuff. Не да е некој HD квалитет , али задоволително за on the go watching. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom