Zulu.mk - клик & глеј

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Znae nekoj dali moze da se snima na hard disk programava od televiziive preku zulu.mk?
pr:sakam nekoj film da snimam od a1tv kako da go napravam to?

Znae nekoj dali moze da se snima na hard disk programava od televiziive preku zulu.mk?
pr:sakam nekoj film da snimam od a1tv kako da go napravam to?

Хмм... за таква програма незнам, можеби има некоја, а иначе можеш да се послужиш со Fraps или со некоја таква програма која снима се што работиш на компјутерот... само вака ќе ти испаднат огромни филмовите (мене за 30 секунди што се снимав видеото испадна 213MB :vozbud: ).

Хмм... за таква програма незнам, можеби има некоја, а иначе можеш да се послужиш со Fraps или со некоја таква програма која снима се што работиш на компјутерот... само вака ќе ти испаднат огромни филмовите (мене за 30 секунди што се снимав видеото испадна 213MB :vozbud: ).
mnogu mu doaga toa 200mb+ za 30 sekundi ja mislev ako postoi neso takva programa da snima 1 saat po 300/400mb nesto ako avi/dvx format:toe:,ja barav na google denes ali konkretnoo nisto nenajdov:nesum:

можно е со real player има опција за download но сепак 200мб за 30 секунди е многу :D

ова Zulu многу лапа гб, вчера гледав еден филм 2 ипол сати и одма ми зеде 1 гб

Па ке лапа кога стримот е огромен. Троши претерано многу зашто снимката е со многу голем квалитет....

NIKAKO KAJ MENE DA PRIKLUCI I NIKAKO.NE ZNAM STO E RABOTATA.:toe::nesvest:

Кај мене работи страната, значи нема проблем со неа. Нешто докај тебе е. Да не ти е слаб интернетот, па да неможе да почне (само loading...) ? Пробај, избриши го флеш плеерот што го имаш и стави нов...

лиќно мислам снимката би требало подобра да е. Видеото е со 1мбит/с па за толкав проток очекувам подобар квалитет. и дивх филмовите се со проток од 900кбпс-1мбит/с али имаат многу подобра слика.

инаку за пофала е ова. Ние и така ги гледаме сите програми. али за иселениците ова е најдоброто нешто.

Од неодамна ја знам страната и можам да кажам дека е многу добра.Си глеаш ТВ ама па многу цеди од нетот.
:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom