Српските весници не именуваат како БЈРМ

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Jas sum makedonec za razlika od tebe so turska krv i braka albanci. Nemate nisto zaednicko so istoriski licnosti kako Sv, Kiril Metodij, vie ste potomci na tursko ropstvo.
Da se vratite vo turcija toa e vasha tatkovina.
Ај да не кажам нешто полошо, да не ме банираат, ама ти си скренат со мозокот, па и уште ако си возрасен и ако имаш фамилија, те жалам и тебе и тие околу тебе.

Jas sum makedonec za razlika od tebe so turska krv i braka albanci. Nemate nisto zaednicko so istoriski licnosti kako Sv, Kiril Metodij, vie ste potomci na tursko ropstvo.

јас можам само да забележам од твојот потпис дека си русофил :toe:

и не ме замарај .. да не одиме офтопик ...

Ај да не кажам нешто полошо, да не ме банираат, ама ти си скренат со мозокот, па и уште ако си возрасен и ако имаш фамилија, те жалам и тебе и тие околу тебе.
Eve gi tie, sto ima ti da kazuvash internet patriotce od gruevskata skola vie ste mnogu jaki po forumi za plukanje po sve sto ne e albansko ili tursko, zosto sepak tie vi se braka i sojuznici.
A za nekoj dela nisto ne ve biva, vie ste salonski patrioti i nisto drugo.

јас можам само да забележам од твојот потпис дека си русофил :toe:

и не ме замарај .. да не одиме офтопик ...
Jas od tvoite postovi mozam da zaklucam deka si so turska krv, i deka se gordeesh sto si amerikanska i albanska sluga i deka po sekoj topic te ima da go branish sozivotot ili tursko ropstvo.

Кај не нема многу Македонољупци, ние уште и се делиме.

Jas od tvoite postovi mozam da zaklucam deka si so turska krv, i deka se gordeesh sto si amerikanska i albanska sluga i deka po sekoj topic te ima da go branish sozivotot ili tursko ropstvo.

де наведи ми некој пост кај го гледаш тоа?

Онтопик:

ако мислат дека српчињата им е у интерес да не нарекуваат бјрм ... нивна работа ...
затоа и ние ќе си ги тераме нашите интереси без да се замараме за нивните :toe:

Sto ti smeta tebe?
Gledaj si gi muslimanskite braka i ne zamaraj ebati dudlacite portokalovi.

Сега се изнервира.
Ај олади си ја главата малце од позадината портокалова.:helou:

Дудлофилу:vozbud:

Сега се изнервира.
Ај олади си ја главата малце од позадината портокалова.:helou:

Дудлофилу:vozbud:
Ti rekov ne me zamaraj po sekoj topic gledaj sto poveke da iz dudlash denes od zlatnite sogragjani da ne ti go srushat sozivotot i zlatnata multietnicka makedonija.

Ti rekov ne me zamaraj po sekoj topic gledaj sto poveke da iz dudlash denes od zlatnite sogragjani da ne ti go srushat sozivotot i zlatnata multietnicka makedonija.
Камо Македонија да немаше такви слуги како тебе, секакви -фили, -мани, да немаше Албанци и останато што не е Македонско.

Утопија...

Ne vazi za niv. Tie se elitata i zlatoto na ova posrana drzava.
Nikogash ne se sami, sekogash ke imat podrska od novite patrioticinja sozdadeni od portokalovo. Bratot, trn vo oko i cela kompanija.

Имате и за нив тема што кукате без врска...
БЈРМ е навреда за мене без разлика од каде е дојдено...
Вие гледате селективно на проблемот ...
Кога доага од Север тогаш ние самите сме си криви а кога ИСТАТА ама БАШ истата работа ке дојде од некој си т.н. академци од албанска националност тогаш тие се Албанци...

А што подразбираш под Македонец жити се...

Човек на кој Србија и Русија му се пред се ....
Тоа ли е чаробната дефиниција за Македонец...

Гледам, интелектот и не ти е баш најјака страна.

Од каде сега ми залепи етикети дека сум кукал за соживот и мултивитамиски работи???

И друго, разбери веке еднаш дека ако ти си Х-фил, другите не се.

Србофилите ги обвинуваат Македонците дека се Бугарофили.
Бугарофилите пак, ги обвинуваат Македонците дека се Србомани.

А вие Русофили, Усофили, Србомани, Гркомани , Бугарофили, педофили к*рофили и други гадинки - умоболни личности да се сретнете негде, искољајте се , истепајте се, и оставете не нас Македонците да дишеме.

Преку таквото више од вас.

Одвратни суштества.

Престани да не замараш, од Албанците бегаш како путка на форумов, ќутиш ко П*че , а нас ни ги правиш цитрони.

Имате и за нив тема што кукате без врска...
БЈРМ е навреда за мене без разлика од каде е дојдено...
Вие гледате селективно на проблемот ...
Кога доага од Север тогаш ние самите сме си криви а кога ИСТАТА ама БАШ истата работа ке дојде од некој си т.н. академци од албанска националност тогаш тие се Албанци...

А што подразбираш под Македонец жити се...

Човек на кој Србија и Русија му се пред се ....
Тоа ли е чаробната дефиниција за Македонец...
Ti si eden od tie sto gi spomnav pogore se imash dokazano za toa po mnogu topici.

искољајте се , истепајте се, и оставете не нас Албанците
Dobro sto si priznae ajde cao.

Ti si eden od tie sto gi spomnav pogore se imash dokazano za toa po mnogu topici.

:pos2:

и само ти Македонец на форумов ... и тоа русофил :pos2: :tapp::tapp:

и да ти повторам

ако мислат дека српчињата им е у интерес да не нарекуваат бјрм ... нивна работа ...
затоа и ние ќе си ги тераме нашите интереси без да се замараме за нивните

Другар ако си Македонец неможеш да бидеш Србин ниту Русин ниту Бугар ништо...
Толку ли ти е тешко да разбереш...

Зошто БЈРМ кажано од Србите не те вреѓа, а онаа кажано од Албанците ти смета . што е разликата???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom