Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Виторија... убаво местенце за вечера.. по некако мирно и приватно.. цените се набиени (и менито е без цени пази што нарачуваш) :smir: од јадењето јас лично бев разочарана и немаа се што беше понудено во менито..
Менито е со цени, а центе се повисоки од 100 до 200 денари, за храна ова зборувам, во однос на дал мет фу да речеме, имам одено само еднаш и бев презадоволна од односот, башка тоа шо го нарачав го донесоа пред да се зготви да го видам (до тогаш вакво нешто само на филм имав видено) има фина атмосфера и пријатна музика.
:pos2::pos2::pos2:Стварно :pos2:Виторија... убаво местенце за вечера.. по некако мирно и приватно.. цените се набиени (и менито е без цени пази што нарачуваш) :smir: од јадењето јас лично бев разочарана и немаа се што беше понудено во менито..
:pos2::pos2::pos2:Стварно :pos2:
Иначе,ако планираш прв пат да излегуваш со девојката,и сакаш да добие добар (романтичен) впечаток,и јас би ти ја препорачал Виторија,поготово во Понеделник или Вторник на вечер. Услугата ти е топ,си имаш еден келнер само за твојата маса,и на секое ти притура од винцето,долу ти свират на клавир и виолина музичина од типот на Yesterday,I just call to say i love you...,храната за разлика од Дејана,мене многу ми се бендиса,али како што кажа ПАЗИ нема цени!!
И ОБАВЕЗНО да си нарачаш еден шток пред вечерата,не за друго,за тие лепчињата што ти ги носат со доматчина,босилек,и маслиново масло одозгора(уште не можи да ми излези вкусот од устава)
А бре еве ти кажувам дека и мене мени-то што ми го дадоја во Виторија беше без ценовник:smir:добро озбилно не сте добиле мени без ценовник или ???![]()
А бре еве ти кажувам дека и мене мени-то што ми го дадоја во Виторија беше без ценовник:smir:
Не знам како ме свати,али и јас истото го кажував,не кажав ништо метафорички.
Лезет Аја
Шмек место за со девојка
Лезет Аја
Шмек место за со девојка