Z
zmej gorjanin
Гостин
Па ваљда е некаков успех, можда не е професионален али во секој случај се здобива со публицитет во очите на јавностаУспех е тоа?Можда од кај знам јас....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ваљда е некаков успех, можда не е професионален али во секој случај се здобива со публицитет во очите на јавностаУспех е тоа?Можда од кај знам јас....
Вчерашниот голем концерт може да се каже дека веќе наликуваше на шоу за разлика од првиот кој едвај го догледав. Моногу подобар избор на песни, одлични танчери, кандидатите сите од ред извонредни (со исклучок на два три), па и бендот како подобро да звучеше. Мене ми се допаѓа и жирито. Не мора да бидат идиоти како оној Хуљиќ или Марина. Мислам дека се реални со коментарите и што е најважно со нашите кандидати се однесуваат ОК.Тоа што фали во ова шоу е спектакл, возбуда, тоа тука го нема, се некако шаблонски се одвива целото шоу, со исклучок на почетните емисии - аудициите кои беа многу погледани од концертиве.
Фалат гламурозни водители, а не вештачки и преобично облечени, фали строгост во коментарите на жирито, фалат добри песни, фалат добри гости, фалат многу работи кои едноставно ги нема овде, а ги имаше во Операција Триумф.
Тоа што фали во ова шоу е спектакл, возбуда, тоа тука го нема, се некако шаблонски се одвива целото шоу, со исклучок на почетните емисии - аудициите кои беа многу погледани од концертиве.
Фалат гламурозни водители, а не вештачки и преобично облечени, фали строгост во коментарите на жирито, фалат добри песни, фалат добри гости, фалат многу работи кои едноставно ги нема овде, а ги имаше во Операција Триумф. Затоа ова шоу не е етолку гледано сега, доказ е и слабата коментираност на форумов
Вечер гостин е Сакис Рувас, а наскоро и нашата идолка НОНЕ
Многу ме изиритираа оваа емисија:icon_roll
Нешто збореше дека он бил таму да брани бугари, и нели се збореше дека Дарко е мрзелив..и еден од водителите вика не сите од Македонија се мрзливи, имало некој Македонец од Благоевград..:icon_rollне фатив точно касно уклучив, дај кажи детално што како се просра жити младост
знам дека тој дебелиот се испнаша ама не фатив што точно.
Нешто збореше дека он бил таму да брани бугари, и нели се збореше дека Дарко е мрзелив..и еден од водителите вика не сите од Македонија се мрзливи, имало некој Македонец од Благоевград..:icon_roll
Нешто збореше дека он бил таму да брани бугари, и нели се збореше дека Дарко е мрзелив..и еден од водителите вика не сите од Македонија се мрзливи, имало некој Македонец од Благоевград..:icon_roll
Им се виде правото лице на Татарите.А,знаев дека кад-тад ќе се зачнат за тоа што сме МАКЕДОНЦИ.Тоа дебело татарско копиле најде да кажува бе..мамата негова.Вика гласајте за Бугарите а не за Македонците,зошто ние сме бугари.Мајмун еден националистички..копиле едно.Ја да сум ко нашиве го напуштам шоуво..