Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку само беше досадно денес. Се гледа дека Идолов не може да се мери по популарност со Операција Триумф, во никој случај, а доказ за тоа е форумов.
Додека траеше ОТриумф милион мислења имаше во текот на вечерта, сега дали 2-3 има
ДоДосаден е Идолов
Колку само беше досадно денес. Се гледа дека Идолов не може да се мери по популарност со Операција Триумф, во никој случај, а доказ за тоа е форумов.
Додека траеше ОТриумф милион мислења имаше во текот на вечерта, сега дали 2-3 има
ДоДосаден е Идолов
Море, море... фино ги подбра Сања овие двајцава, како им го спушташе брзо со остроумни шали, секоја чест. Секој ден се помудра е![]()
Тоа што популарноста на ОТ и Идол е неспоредлива е факт, тоа што шоуто е смртно досадно е уште еден факт, тоа што не го гледам шоуво е причина што ова е мојот последен пост на оваа тема.Фала пријатно:helou:
Ако веќе споредуваме со ОТ, овде има подобри кандидати. И од Македонските претставници, и општо. По организација нормално дека не може да се споредува со реално шоу кое се прикажуваше во 5 држави. Плус, Македонија долго време била ориентирани кон бившите југословенски држави и многу луѓе воопшто не сакаат да го гледаат шоуво само затоа што е бугарско, без разлика што има наши претставници.
Интересно е што многу поценети и попочитувани се нашите претставници во Идол, отколку во ОТ. Па таму дури немаше ниту македонски водител и сетете се колку им пречеше успехот на Александар.
Зошто на некој Бугарин да не му се допаѓаат Александар, Дарко или Бојан, веќе кога се добри изведувачи? Еве јас освен нашите претставници си имам и фаворити од Бугарите - Ели, Магдалена и Александра, а и Преслава ми се допаѓа како пее, Симона е интересна...
Нејќам да ме сфатат погрешно Бугарите и да почнат да ме пичкараат, ама прв пат во животов ми се случи денес да ислушам 10 песни и ниедна едина да не ми остане во глава.(сум гледал Валандово-фест и сум памтел нешто после)
доброоо бе мајку му шо песни има таму.
И јас мислам дека Бојан уби денес, убедливо најак од троицата наши.Александар може да се подосвести и да сфати дека тоа шо ја мокри Марија не му е гаранција за ништо.
Оној Пламен ми е такво буљашиште, тоа чудо едно :nesvest:
Откако ја нема Милица, Мембрено и Раданова са моите фаворити