Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
ej decki i devojki mi treba biografija za Sanja Nikolic ?

pomos

Малку нека се смири темава.

Дај ми листа за бан, по пп или на профил, да ја смириме со лексилиум, деметрин и прозак. Ако сакаш, нарафно :)

Хм денес пееа Бугарски песни.

Од се слушнато еден заклучок...
Бугариве се добри за 2 нешта во музикава:

1) Создавање досадни неоргинални песни
2) Копирање оргинални и добри песни (веројатно поради 1))

Колку само беше досадно денес. Се гледа дека Идолов не може да се мери по популарност со Операција Триумф, во никој случај, а доказ за тоа е форумов.
Додека траеше ОТриумф милион мислења имаше во текот на вечерта, сега дали 2-3 има
ДоДосаден е Идолов

Колку само беше досадно денес. Се гледа дека Идолов не може да се мери по популарност со Операција Триумф, во никој случај, а доказ за тоа е форумов.
Додека траеше ОТриумф милион мислења имаше во текот на вечерта, сега дали 2-3 има
ДоДосаден е Идолов

Може зашто е бугарски а не "балкански"

Имаше неколку добри песни. Најмногу ми се допаднаа настапите на Преслава, Дарко, Александра, Магдалена, Ели и Бојан.

На Бојан и Дарко ова им беа најдобрите настапи до сега, а за жал најлош на Александар. Тежок пех му се случи на сред пеење. Не знам дали го заборави текстот или навистина му се згрчи грлото за момент.

ДоДосаден е Идолов

Дијаманте љубави(уствари чек ти женско си нели?)ако ти е досадно не гледај.Логично е дека Идол неможе да се мери со Операција Триумф.
На пример во Операција триумф учествуваа учесници од 5 балкански земји, а тука се само од две.Во операција триумф учесниците беа сместени во куќа и под видео надзор 24 часа.Што значи секој , во било кое време можеше да отоври на нет и да види што се случува со учесниците.Друго, неможе да правиш споредба на нешто кое е организирано од продукција како Емоушн, и нешто што е направено од некоја приватна телевизија во Бугарија.Да не навлегувам па во квалитетот на Српската-Хрватската-Босанската музика(дека тие беа носечките во ОТ).А за квалитетот на Бугарската музика, хмм мислам дека сите знаеме каква е!

Тоа што популарноста на ОТ и Идол е неспоредлива е факт, тоа што шоуто е смртно досадно е уште еден факт, тоа што не го гледам шоуво е причина што ова е мојот последен пост на оваа тема.Фала пријатно:helou:

Море, море... фино ги подбра Сања овие двајцава, како им го спушташе брзо со остроумни шали, секоја чест. Секој ден се помудра е :icon_lol:

По сценарио е, тие двата се имат измислено не се секирај ти, не е Сања толку остроумна.

Иначе денес Александар многу се разочара, гаф имаше голем на сред песна и како подпосран седеше после. Нема гајле ќе му помини, срање се дешава, то е шо да се речи.

Бојан и Дарко убо многу се снајдоја со бугарскиот, посебно Бојан да го ебам ко чис Бугар испеа. Плус Бојан ептен ме потсеќа во гласот на Маријан Стојановски, и зарди то најголем фаворит ми е.

Иначе евергрините бугарски досадни фкрај, да се надеваме оти ќе има македонска вечер да уживаме во добра музика.

Тоа што популарноста на ОТ и Идол е неспоредлива е факт, тоа што шоуто е смртно досадно е уште еден факт, тоа што не го гледам шоуво е причина што ова е мојот последен пост на оваа тема.Фала пријатно:helou:

Шосторе ти па досаден, леб да не ти носи ОТ тебе.

Преку куро ако не ти чини не гледај, не биди тркало ми ги потече овде со глупости, шојма врска кое било попопуларно во Македонија.

Ако веќе споредуваме со ОТ, овде има подобри кандидати. И од Македонските претставници, и општо. По организација нормално дека не може да се споредува со реално шоу кое се прикажуваше во 5 држави. Плус, Македонија долго време била ориентирани кон бившите југословенски држави и многу луѓе воопшто не сакаат да го гледаат шоуво само затоа што е бугарско, без разлика што има наши претставници.

Интересно е што многу поценети и попочитувани се нашите претставници во Идол, отколку во ОТ. Па таму дури немаше ниту македонски водител и сетете се колку им пречеше успехот на Александар.

Зошто на некој Бугарин да не му се допаѓаат Александар, Дарко или Бојан, веќе кога се добри изведувачи? Еве јас освен нашите претставници си имам и фаворити од Бугарите - Ели, Магдалена и Александра, а и Преслава ми се допаѓа како пее, Симона е интересна...

Ако ги споредуваме Идол и Операција триумф, факт е дека во Операција триумф се вложија далеку поголеми средства, гала вечерите делуваа пооригинално и поспектакуларно и нормално дека беше погледана манифестација зошто опфаќаше гледаност во 5 балкански земји. Но сето тоа за џабе, зошто во Идолов гласовните способности на учесниците се далеку, ама далеку подобри од оние на ОТ

Ако веќе споредуваме со ОТ, овде има подобри кандидати. И од Македонските претставници, и општо. По организација нормално дека не може да се споредува со реално шоу кое се прикажуваше во 5 држави. Плус, Македонија долго време била ориентирани кон бившите југословенски држави и многу луѓе воопшто не сакаат да го гледаат шоуво само затоа што е бугарско, без разлика што има наши претставници.

Интересно е што многу поценети и попочитувани се нашите претставници во Идол, отколку во ОТ. Па таму дури немаше ниту македонски водител и сетете се колку им пречеше успехот на Александар.

Зошто на некој Бугарин да не му се допаѓаат Александар, Дарко или Бојан, веќе кога се добри изведувачи? Еве јас освен нашите претставници си имам и фаворити од Бугарите - Ели, Магдалена и Александра, а и Преслава ми се допаѓа како пее, Симона е интересна...

хаха не ми се верува дека истовремено пласиравме исти мисли:pipi:

Нејќам да ме сфатат погрешно Бугарите и да почнат да ме пичкараат, ама прв пат во животов ми се случи денес да ислушам 10 песни и ниедна едина да не ми остане во глава.(сум гледал Валандово-фест и сум памтел нешто после:))
доброоо бе мајку му шо песни има таму. :icon_lol:
И јас мислам дека Бојан уби денес, убедливо најак од троицата наши.Александар може да се подосвести и да сфати дека тоа шо ја мокри Марија не му е гаранција за ништо.
Оној Пламен ми е такво буљашиште, тоа чудо едно :nesvest:
Откако ја нема Милица, Мембрено и Раданова са моите фаворити

Нејќам да ме сфатат погрешно Бугарите и да почнат да ме пичкараат, ама прв пат во животов ми се случи денес да ислушам 10 песни и ниедна едина да не ми остане во глава.(сум гледал Валандово-фест и сум памтел нешто после:))
доброоо бе мајку му шо песни има таму. :icon_lol:
И јас мислам дека Бојан уби денес, убедливо најак од троицата наши.Александар може да се подосвести и да сфати дека тоа шо ја мокри Марија не му е гаранција за ништо.
Оној Пламен ми е такво буљашиште, тоа чудо едно :nesvest:
Откако ја нема Милица, Мембрено и Раданова са моите фаворити

Абе нека се бунат колку сакат, ама и покрај то шо за нив овие се најголемите хитој од бугарската музика, најблаго кажано се иритирачка аудио тортура. Нема поп музика во Бугарија, барем за мој вкус не, мада мислењето мое го делат и многу Бугари шо имам на муабет паднато. Али муабет у моменат истине, а не компетитивно надлајување, оти ако се курчиме се знај која мајка е најуба. Во живото, жими детство кој лажи ќор думри, само 2-3 поп песни бугарски сум ги слушал доброволно, и то од Луси - Аз Обичам Теб и сега од еден буљаш Миро - Губја Контрол и то е то! И рап малце сум слушал, воља истине.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom