Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Провери една друга тема на истиот форум, па да видиш шо е неверување.

Просто неверојатно. :nesvest:
Гледам има доста позитивни коментари за нашиве, има и негативни што е многу нормално, али ипак мислам дека ќе победи тој Димитар, не знам зошто ама мене стварно ми иде по живци а и плус не пее ништо посебно, не дека имам нешто против бугарите, напротив сметам дека треба да победи некоја од нивните жени, али овој некако не го бива за пејач.

Јас сум за Пламен :) Поради песната која ја пееше и поради динамиката со која ја испеа! Ги гледав сабајле видеата што се на јутјуб. Дечкото не е на изглед ништо посбено, ама убаво пее. Може и некој таков да оди понатаму, ми се чини...
Иначе, за Лепа Брена - оф леле, ко да си немаат доволно турбофолк и чалга кај нив, ап ќе увезуваат:) Преводот беше повеќе за неа, Србите збор не разбираат Бугарски...

Не од што не разбираат, него не се ни трудат да преведат србите.
Ги гледам на телевизија ни македонски не разбираат. Не од што ни се толку различни јазиците, него не се ни трудат да слушнат што кажуваме.

А јас сакам да се вратат Рут, Магдалена или Александра. :)

Искрено Пламен ја отпеа песната педерски .... Јас сум за враќање на Магдалена..а иначе Сања добри им ги плеска на Андреј и Иван ама и ги кажува многу иронично без смисла за хумор..:smir:

Ги гледам на телевизија ни македонски не разбираат. Не од што ни се толку различни јазиците, него не се ни трудат да слушнат што кажуваме.

Абе сегде има глупи и ограничени луѓе, така да и Бугари и Срби сум сретнал шо не ме разбират ко ќе му зборам на македонски, плус па ако се опуштам на битолски ретко кој следи. Не е до колку се слични јазиците, до колку му делиле на луѓето е, на некој македонски да му збораш не разбира.

Искрено Пламен ја отпеа песната педерски .... Јас сум за враќање на Магдалена..а иначе Сања добри им ги плеска на Андреј и Иван ама и ги кажува многу иронично без смисла за хумор..:smir:

браво лаве, мене тој Пламен ми е такво чифте шо ми се врти у памет од него. Јас сум враќање на Милица, ама на тој глас на Магдална неизводливо е да се врати некој друг освен она, па нејзе не и треба Идол тоа е пеачка и пол.
Сања и мене исто ме изненади со спуштањава, не сум ја сметал за така бистра, цел град вика дека била тупа ко сајла, ако ова не и сценарио дефинитивно е чудо. :):)

и аман нека ги донесат Галена Камелија или Преслава гостинки некој ден....или па Калаџиев да се посмееме малце.

браво лаве, мене тој Пламен ми е такво чифте шо ми се врти у памет од него. Јас сум враќање на Милица, ама на тој глас на Магдална неизводливо е да се врати некој друг освен она, па нејзе не и треба Идол тоа е пеачка и пол.
Сања и мене исто ме изненади со спуштањава, не сум ја сметал за така бистра, цел град вика дека била тупа ко сајла, ако ова не и сценарио дефинитивно е чудо. :):)

и аман нека ги донесат Галена Камелија или Преслава гостинки некој ден....или па Калаџиев да се посмееме малце.

По сценарио му е све од проби има клипчиња истите мајтапи ги кажват.

Иначе шо се тиче Преслава мора да ја поканат да учествува, и за неа брат само зауздан гледање оти како трза не се додржва.

Од идната недела, во понеделник ќе бидат големите концерти, вторник е говорно шоу, а среда жирито кажува кој кандидат го напушта Музичкиот Идол​

Калаџиев е моментално в конкурентното шоу "Vip Brother" по "НОВА TV" и нема как да биде гост. Преслава беше гост минатата година, оваа вероватно нема да биде пак. Камелија води "Големата уста" talk show кон "Vip Brother" - мислам затоа нема как да биде гост.

Нешто со Paul van Dyk ке има, ама какво точно незнам.

Во понеделник идолите ке пеjат бугарски песни т.е. гост наjвероватно ке биде некоj популарен бугарски поп/естрада пеjач(ка).

Да не знае некој зошто нема Идол на А2 во моментов :toe:? Дали им е подоцна терминот денес и во колку часот?

Има ли на бугарската телевизија?

Да не знае некој зошто нема Идол на А2 во моментов :toe:? Дали им е подоцна терминот денес и во колку часот?

Има ли на бугарската телевизија?
Ќе даваат на А1 во 9, сега нема во живо пошто публиката не гласа, така да на А2 не даваат ништо

И јас сакам тие :)

ште има оште един варнат - 13, ама гледајте го да видите

Знаев, знаев, знаев :хелоу:

Еееееее, ја засраа на крајот. :tapp:

Ај да не кварам, ќе си гледате :wink:

Дајте линк да ја симнам денешната емисија плс

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom