Протест за поддршка на грчките анархисти, плоштад Македонија, 18.12.2008 20:00

BJK

\m/ Master of Puppets \m/
Член од
21 јуни 2008
Мислења
470
Поени од реакции
23
Видете бе вие сите анационални, космополитски умови. Добро е што ги имате тие идеи за сите луѓе да бидат еднакви и да имаат исти права и без разлика дали тоа го правите од помодарство или тоа е лично ваш став, има една многу голема мана во вашиве размислувања а тоа е што сакате да скокнете еден цел еволуциски чекор од развојот на човештвото, а тоа не иде така зашто сеуште луѓето неможе да скокаат толку високо. Така мислите вие а? Сме решиле ќе уриваме светски поредок. Смислете нешто подобро и понудете па после ќе правиме муабет.
a koj si pak ti za da pravime muabet so tebe? sebe si se smetas za nekoja mnogu vazna figura? :pos2::pos2::pos2:

Хехе овој се родил у погрешен век. Алооо комунизмот однел повеќе жртви од фашизмот јасно ли ти е тебе тоа?
ic nemav namera da se smeam, mislis deka si smesen so vakvi nelogicni komentari? :pos2:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
pa fakt e deka celata omraza i vo makedonija i vo grcija e rezultat na nacionalisti kako sto si ti. nikade vo svetot omrazite i podelbite ne se pojavuvaat od strana na levicarite. toa e fakt. pa kako da ponudime nie resenie koga vo nasata drzava nisto ne funkcionira kako sto treba, mladite se dresiraat od politickite partii i dali voopsto se dava sansa na pomladata generacija?
A koga sme na makedonskiot fasizam. pa prelistaj nekolku strani vo forumot i ke vidis mnogu jasni dokazi za fasizam, kade sto lugeto plukaat na clenovi od razlicni nacionalnosti i gi omalovazuvaat. a dali ima pricina za toa? dali ne e podobro da se zivee vo bratstvo i edinstvo ?????
Со тебе е дефинитвно залудно да се дискутира.
Али ај, млад си, заблуден од пропагандата на Вуна,па опростено ти е.

Во Македонија НЕМА фашизам и национализам.
Македонија е жртва на туѓ фашизам и национализам.
Македонецот НЕ МОЖЕ да живее во братство и едниство, затоа што туѓите националистички и негарторски политики не му даваат.

И за крај, вие НЕ знаете како да донесете подбро утре
. Вие сте само група адолесцентни, кои Вуна ги влече за нос, и кои, за жал, си идат против сопствениот народ и земја.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
a koj si pak ti za da pravime muabet so tebe? sebe si se smetas za nekoja mnogu vazna figura? :pos2::pos2::pos2:

ic nemav namera da se smeam, mislis deka si smesen so vakvi nelogicni komentari? :pos2:
Ајде бе уште си мал. Може со време ќе научиш и ти да се смееш на твоите коментари. :jaj:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
pa jas ne znam sto pravam muabet so tebe koj sto javno prizna deka e cetnik. a zlostorstvata na ovie zivotni se mnogu jasni. ne znam koj tebe te lazel deka religijata bila zabraneta, prasaj gi postarite i ke ti kazat deka site slobodno odele po crkvi i dzamii. a prasaj gi kako ziveele togas, koga sekoj mozel da si kupi stan, kola da odi na odmor i prasaj gi sega kako se zrtvuvaat za da go pominat mesecot. site nasi politicari zavrsija skolo so titov fond i sega go plukaat. eden den ke bidat kazneti od samiot narod.
Човек дај земи читај книги едуцирај се смешно изгледаш.
Муабетов ти е како пензионер да го пишувал.
Читај го Капиталот читај го Енгелс прочитај барем 200 книги од тој правец.

BJK

Член од
21 јуни 2008
Мислења
470
Поени од реакции
23
a koj rece deka baram da pravite muabet so mene? ti ili imas problem so mozokot ili si nepismen, pa ne znaes da citas ili vo najlosa varijanta imas problem so mozokot, te molam citiraj kade imam napisano deka baram da pravite muabet so mene? a ako ne najdes takov del togas baram odma da se izvinis, ako ne pak ke priznaes deka si LAZGO i PROVOKATOR.

Ајде бе уште си мал. Може со време ќе научиш и ти да се смееш на твоите коментари. :jaj:
e ova bese mnogu zrel odgovor od zrel covek. bravo, aplauz

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
a koj rece deka baram da pravite muabet so mene? ti ili imas problem so mozokot ili si nepismen, pa ne znaes da citas ili vo najlosa varijanta imas problem so mozokot, te molam citiraj kade imam napisano deka baram da pravite muabet so mene? a ako ne najdes takov del togas baram odma da se izvinis, ako ne pak ke priznaes deka si LAZGO i PROVOKATOR.
:kesa:

Јас те самоцитирав, самиот одговори си. хаха

Сам со себе си напраи муабет а ? хеххе

BJK

Член од
21 јуни 2008
Мислења
470
Поени од реакции
23
Човек дај земи читај книги едуцирај се смешно изгледаш.
Муабетов ти е како пензионер да го пишувал.
Читај го Капиталот читај го Енгелс прочитај барем 200 книги од тој правец.
sprotivno, ti smesno izgledas, jas navediv fakti, a ti sakas na suv nacin da gi negiras, a siguren sum deka od tebe imam procitano 10 pati poveke knigi od sekoja oblast drag cetniku.

:kesa:

Јас те самоцитирав, самиот одговори си. хаха
ti sekogas si vo pravo LAZGO aka PROVOKATOR

Член од
24 ноември 2008
Мислења
1.035
Поени од реакции
44
добор бе деца со се замлатувате и лупате празна слама ?? само единствено тоа немие јасно :pos2: нете никој во право само тоа кевиго кажам

BJK

Член од
21 јуни 2008
Мислења
470
Поени од реакции
23
:pos: :pos:

Ова е више тажно :pos:

Али, фино е да се види и на дело, какви уствари вчера протестираа.
e ova se vika detska radost. a vo pravo si. zalno e da, zalno e bidejki samo psihicki nestabilnite luge se smeat bez pricina

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
:pos: :pos:

Ова е више тажно :pos:

Али, фино е да се види и на дело, какви уствари вчера протестираа.

Чеј, некој протестирал вчера сакаш да ми кажеш? :pos2:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
e ova bese mnogu zrel odgovor od zrel covek. bravo, aplauz
Абе не се лути одма другар, јас само си изнесов мое мислење и побарав од тебе да го образложиш твојот став и никогаш не реков дека мора да е мојот став точен или дека сум позрел од тебе. Btw што си по националност? :) Ако не е тајна де.

Член од
24 ноември 2008
Мислења
1.035
Поени од реакции
44
e ova se vika detska radost. a vo pravo si. zalno e da, zalno e bidejki samo psihicki nestabilnite luge se smeat bez pricina
Дете тиси тажен не велам дека нема и од другиве ама тиси најтажен,бидејки мислиш дека можеш да разбереш одредена демагогија која всушност е многу над твоето ниво на разбирање прво и основно неможеш да ја перципираш знам дека е привлечно да бидеш бунтовник ида идеш сам проив сите но нее толку интересно кога застапуваш погрешна доктрина, и уште по погрешно политичко свакање
е сега толку од мене ако знаеш што ти пишав ок ако не пак ок нема да ти реплицирам и удостојувам со одговори на твојте глупави реплики едноставно несакам да се спуштам на твое интелектуално ниво

Kajgana Shop

На врв Bottom