Посери им се врз глава на таквите водачи.......не сме расположени за уште една реприза!За време на раволуцијата новите лидери сами ќе се издигнат над масите...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Посери им се врз глава на таквите водачи.......не сме расположени за уште една реприза!За време на раволуцијата новите лидери сами ќе се издигнат над масите...
Sto e be....USTE SE PRERODUVATE??? mislev toa zavrsi... deka drugi zaebancii se na dneven red....![]()
Tрн, поштујем.
Другите, везете везете, и никако џемпер да испадне за овие ладни зимски денови. Партиски полтрони кои што не мислат со своја глава.
Уа влада (оп казна 50 евра...)
Еве само еден пример , за да видиме за каква преродба станува збор.
Тие од СДСМ да ќутат, зошто едни исти фаци како клонови на Бранко се.
Како се станува претседател на Уставен суд.
А. Преку минат труд и квалификуваност.
Б. Роднина на некој висок политички функционер на власт.
Бујрум проверете.
Шврговски ?
Тој ли е преродба ?
Ѕинго ?
Тој ли е преродба ?
Градоначалниците на Центар, Кисела Вода , Аеродорм, тие ли се преродба ?
Фаланга бе ми организира по скапани улици, Киселва вода е претворена во дивоградилиште они со копјата и со стиропорните штитови ми глумат патриотизам.
На една седница со бизнисмените и прашање од наша страна зошто првомајска не се прошири.
Господинот одговара:
Вие со шлеперите ми ги ископавте улиците, џабе ќе ја проширувам.
Еееееееј коњетино ти од тие фирми даноци добиваш од нив се финаснираш, секој сака во нивна општина да има успешни фирми овој од 19 век паднат од свирипичино улиците му ги копале.Тој сигурно мисли дека улициците уште со калдрма ги прават.
Каде е урбаната мафија, исчезна, ја нема, еден објект жими тој кај градски ама нека помине оваа власт следната ќе го легализира.
Така е дилот, статус кво да биде.
Мачкање очи.
А најголемата несреќа е што немаме алтернатива.
СДСМ во оваква постава е само закана дека може уште полошо да не задеси.
Ова ти е демократија отворено да укажеш на одредени процеси а партијата нека си чита, пошто ние обичните членови колку и да пишуваме и укажуваме неможеме да ги пробиеме бариерите на лижачите, камелеоните, префарбани вмровци, ситни душички, гребаторичиња итн итн.
п.с.
Да се проследи до високите структури на партијата.
Нема потреба од реклама по ТВ како да се подобри владеењето.
Преродба?????
Негде во предизборието напишав.......е арно е напишана оваа преродбеничкава програма, само да не доживее абортус.
Ne bi sakal nova tema da otvoram ,ama vo konteks na muabetot trn i ostanatite aj da vidime kako toa treba da izgleda prerodabata? Eve jas ke dadam predlog prv . Namaluvanje na administracijata na 50000, mada na 30000 e zadovolitelna po site procenki.shto so ostanatite 100000?![]()
Nek si ebat mater.Ne bi sakal nova tema da otvoram ,ama vo konteks na muabetot trn i ostanatite aj da vidime kako toa treba da izgleda prerodabata? Eve jas ke dadam predlog prv . Namaluvanje na administracijata na 50000, mada na 30000 e zadovolitelna po site procenki.shto so ostanatite 100000?![]()
Nek si ebat mater.
Em nesto ke rabotat, em mozebi nekoja para je specalat.![]()