Преродба

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Чак, а бе, или почни да користиш барем рбетен мозок или оди во играчница.

Појаснување??? нема потреба ако не ти е јасно, а читателите слободно нека се полукуваат како муи на лајна.

е ова ми се допаѓа

нема веќе прашања од типот војни, тендери, атентати, штедилници, бачила, организиран креминал, да се биде или не, ние или никој друг, европа-сега или никогаш...

сега имаме други идеали...сега се бараат економски мерки, рационално трошење на парите од граѓаните, навремено исполнување со ветеното, инвестиции, чекаме визи да ни укинат... ова ми се допаѓа

штета што самата власт треба да си биде сама себе опозиција, ама и тоа не е лошо.

можам да констатирам дека сме барем едно ниво погоре. маааааалку залучуваме на нормално општество со нормални општествени проблеми.

Епа, јеби га.
Со храброст на зајак, нишо не се прави.

Ипак да си се држиме до онаа, Ведена глава, сабја не ја сече :pipi:

продолжи ја мислата:

"наведната глава сабја не ја сече, а г'зот е најнатртен за аналка"

П.С. Чак ти реков, сме ги читале и Перл Бак и Џек Лондон!

еј разбрав дека ќе се воведува казна во износ од 16000 евра вистина е?И ако е вистина за што е таа казна.

Ако така ти одговара, терај.

Гледаш, сите сте исти, саде чекате војводи, а како овци не разбирате дека тој кој ви се пријавува и прикажува како војвода не ени овчар, ами само брав, кој ве предводи во преродни (на клање).

Одма си легна на плеќи и крена ноџиња.

А бе, ако имам цврст став за нешто нема да дозволам никој и ништо да ме поколеба. ќе се поревам до небо и земји ама ќе истерам моја правдина, без угичи, бравој и останати домашни животинки кои ми се прават лидеwчиња.

еј разбрав дека ќе се воведува казна во износ од 16000 евра вистина е?И ако е вистина за што е таа казна.
Аман бе луѓево ќе почнат бубрези да продаваат за казна да платат:)
А и мене ме интересира за што ќе се казнува со олкава казна?

За дебилизам по теми на кајгана и за натамошно чување обезмозочени единки по дома место да бидат застрелани како пцишта безумни и бесловесни.

Ако така ти одговара, терај.

Гледаш, сите сте исти, саде чекате војводи, а како овци не разбирате дека тој кој ви се пријавува и прикажува како војвода не ени овчар, ами само брав, кој ве предводи во преродни (на клање).
Мене не ми одговара,но му одговара на мнозинството а во нашата земја владее ,,демократија,,така да консензус не е потребен...

Мене не ми одговара,но му одговара на мнозинството а во нашата земја владее ,,демократија,,така да консензус не е потребен...
Да ама кога СДСМ е на колена нема избор едноставно ВМРО ДПМНЕ и СДСМ не се иста категорија.

Изгледа на народот веќе му се досадни рекламите?

Јебеш мнозинство, офци се тоа, ако доволно покажеш ракатки зелена трева, сите ќе тргнат по тебе. Тоа и ни се случува, ама требата е одамна овената!

Да ама кога СДСМ е на колена нема избор едноставно ВМРО ДПМНЕ и СДСМ не се иста категорија.

Буцио, оди на друго место, оф топик си, нејќам да банирам.

Тито велеше дека народ што има ваква младина не треба да се плаши за својата иднина ама нашите Титовци нас не променија и со таа младина се плашиме за својата иднина...Преродбата во 100 чекори ја скратија на 10 а опозицијата се в’ти во место или оди наназад...

Една друга “портокалова преродба“ пак,си продолжи слично на оваа нашава,само малку поинаку одколку одколку оваа која со избори успеа комплет да се “заплетка во преводот“.Таа друга “портокалова преродба“ не потроши пари за избори и им овозможи на властиве да научат нешто за следната епизода “преродби“ кога веќе ја копираат оваа:

http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=615F93B8AD17D542B7DBAD3623197A93

Изгледа на народот веќе му се досадни рекламите?
Не е за рекламите брат,многу високи и неразумни казни кои што не се соодветни на нашиот стандард до тоа мислам дека е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom