Бошковски ја губи поддршката

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
Само Бошковски можи ке не извај некако од кризава според мене бидејки по сето тоа шо се десе со него пак тој се враќа мора да има нешто со наумил да направи за македонија добро или лошо,незнам ако се кандидира јас ке гласам за него што ке диди нека биди.поз

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Само Бошковски можи ке не извај некако од кризава според мене бидејки по сето тоа шо се десе со него пак тој се враќа мора да има нешто со наумил да направи за македонија добро или лошо,незнам ако се кандидира јас ке гласам за него што ке диди нека биди.поз
Како би не извадил бе?
Програма знае некој? План, ставови?
Кај се докажал, на кое поле, па сеа ќе не "вади од кризата"?

Или Нелсон Мендела моментот на повикот кон сенародно помирување е доволно за да биде избран за Претседател? Па и јас повикувам на помирување, простување, почит и соживот.
Ај изберете ме мене, ако е така едноставно.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Мал си ти, аман, каде преку ред.

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ајде бе Гаро, ќе се собереме јас и ти, биумвират ќе праиме. Заедно имаме 57 години! Ќе повикуваме на помирување, ќе кажуваме дека народот не бара, (и ќе не бара, на форумов секој еден може да не побара, нели?) и ќе се кандидираме. Па ако е доволно: peace to the world love to the children вербална активност, тогаш можеме јас и ти да бидеме октавијан и марк.

Додуша, ако е тоа предусловот, може и било која Мис на светот да ни е претседателка, глатко.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Че се скаруеме околу Клеопатришчено море.

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
Доста му верувате слепо на Грујо во пропаст ја води Македониај ќе ја врати во феудално општесто само по народот удира па Бошовски заслужува да биде претседател.
Демек..сранко му е мајката сега..со никаков рејтинг помеѓу народов..или погрешно сум те разбрал бре пријателе..а??
:salut:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Ајде бе Гаро, ќе се собереме јас и ти, биумвират ќе праиме. Заедно имаме 57 години! Ќе повикуваме на помирување, ќе кажуваме дека народот не бара, (и ќе не бара, на форумов секој еден може да не побара, нели?) и ќе се кандидираме. Па ако е доволно: peace to the world love to the children вербална активност, тогаш можеме јас и ти да бидеме октавијан и марк.

Додуша, ако е тоа предусловот, може и било која Мис на светот да ни е претседателка, глатко.
Че се скаруеме околу Клеопатришчено море.
Ќе се испазариме бе :)

Клучниот збор по однос на темава, е болдиран.
Znaev be jas deka Makedonija vi e na krajot na prioriteti...... :) raakiicka, krilca, "kleo"...., ja maftam so usi...vie ke se dogovarate .... :) gleam ja za sto vie drzava ke prodaete... :)

kaj rekovte so macorov deka krilca glockate??? karsi idadija...ima li nesto karsi idadija...??? :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Има кафана, се вика "кај Перо", крилцата се лудило, не се лоши џигерите, а и ребрата ги биѓаа.

Конретен, не бе, не шиткам ја држава така ефтино, мора и вино да има у приказната :):)

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Znaev be jas deka Makedonija vi e na krajot na prioriteti...... :) raakiicka, krilca, "kleo"...., ja maftam so usi...vie ke se dogovarate .... :) gleam ja za sto vie drzava ke prodaete... :)

kaj rekovte so macorov deka krilca glockate??? karsi idadija...ima li nesto karsi idadija...??? :)
И триумвиратот сега е потполн. Не лути се, ете :)
Со тебе колку години праиме сите заедно? Постари ќе сме од Киро? :)

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22

:vozbud:BREEEEJ tebe demek na prvo mesto ti bila , vie tamu mnogu lesno se spogoduvate ,ovaj pazarite imate iskustvo:vozbud:Za temata; boskovski e slatkar trgovec daleku e toj za predcednik .Koga ke vidam negovoto bogastvo da bide investirano vo Makedonija togas ke kazam bravo e ova e ekonomski patriot.:vozbud:Sega za sega neka si sedi vo bale i neka se prcka vo bazenot:vozbud:

Член од
9 февруари 2008
Мислења
170
Поени од реакции
8
Демек..сранко му е мајката сега..со никаков рејтинг помеѓу народов..или погрешно сум те разбрал бре пријателе..а??
:salut:
Многу си ме разбрал погрешно не зборам јас за комуњарот сранко него за да не му веруваате на Грујо ако ви дава упатства за кого да се гласа а и впрочем ги изигра македонските бранители.

Kajgana Shop

На врв Bottom