Бошковски ја губи поддршката

• Креатор на темата Креатор на темата Boban_077
  • Време на започнување Време на започнување
Само Бошковски можи ке не извај некако од кризава според мене бидејки по сето тоа шо се десе со него пак тој се враќа мора да има нешто со наумил да направи за македонија добро или лошо,незнам ако се кандидира јас ке гласам за него што ке диди нека биди.поз

Само Бошковски можи ке не извај некако од кризава според мене бидејки по сето тоа шо се десе со него пак тој се враќа мора да има нешто со наумил да направи за македонија добро или лошо,незнам ако се кандидира јас ке гласам за него што ке диди нека биди.поз

Како би не извадил бе?
Програма знае некој? План, ставови?
Кај се докажал, на кое поле, па сеа ќе не "вади од кризата"?

Или Нелсон Мендела моментот на повикот кон сенародно помирување е доволно за да биде избран за Претседател? Па и јас повикувам на помирување, простување, почит и соживот.
Ај изберете ме мене, ако е така едноставно.

Мал си ти, аман, каде преку ред.

Ајде бе Гаро, ќе се собереме јас и ти, биумвират ќе праиме. Заедно имаме 57 години! Ќе повикуваме на помирување, ќе кажуваме дека народот не бара, (и ќе не бара, на форумов секој еден може да не побара, нели?) и ќе се кандидираме. Па ако е доволно: peace to the world love to the children вербална активност, тогаш можеме јас и ти да бидеме октавијан и марк.

Додуша, ако е тоа предусловот, може и било која Мис на светот да ни е претседателка, глатко.

Доста му верувате слепо на Грујо во пропаст ја води Македониај ќе ја врати во феудално општесто само по народот удира па Бошовски заслужува да биде претседател.

Демек..сранко му е мајката сега..со никаков рејтинг помеѓу народов..или погрешно сум те разбрал бре пријателе..а??
:salut:

Мал си ти, аман, каде преку ред.

Ајде бе Гаро, ќе се собереме јас и ти, биумвират ќе праиме. Заедно имаме 57 години! Ќе повикуваме на помирување, ќе кажуваме дека народот не бара, (и ќе не бара, на форумов секој еден може да не побара, нели?) и ќе се кандидираме. Па ако е доволно: peace to the world love to the children вербална активност, тогаш можеме јас и ти да бидеме октавијан и марк.

Додуша, ако е тоа предусловот, може и било која Мис на светот да ни е претседателка, глатко.

Че се скаруеме околу Клеопатришчено море.

Ќе се испазариме бе :)

Клучниот збор по однос на темава, е болдиран.

Znaev be jas deka Makedonija vi e na krajot na prioriteti...... :) raakiicka, krilca, "kleo"...., ja maftam so usi...vie ke se dogovarate .... :) gleam ja za sto vie drzava ke prodaete... :)

kaj rekovte so macorov deka krilca glockate??? karsi idadija...ima li nesto karsi idadija...??? :)

Има кафана, се вика "кај Перо", крилцата се лудило, не се лоши џигерите, а и ребрата ги биѓаа.

Конретен, не бе, не шиткам ја држава така ефтино, мора и вино да има у приказната :):)

Znaev be jas deka Makedonija vi e na krajot na prioriteti...... :) raakiicka, krilca, "kleo"...., ja maftam so usi...vie ke se dogovarate .... :) gleam ja za sto vie drzava ke prodaete... :)

kaj rekovte so macorov deka krilca glockate??? karsi idadija...ima li nesto karsi idadija...??? :)
И триумвиратот сега е потполн. Не лути се, ете :)
Со тебе колку години праиме сите заедно? Постари ќе сме од Киро? :)

:vozbud:BREEEEJ tebe demek na prvo mesto ti bila , vie tamu mnogu lesno se spogoduvate ,ovaj pazarite imate iskustvo:vozbud:Za temata; boskovski e slatkar trgovec daleku e toj za predcednik .Koga ke vidam negovoto bogastvo da bide investirano vo Makedonija togas ke kazam bravo e ova e ekonomski patriot.:vozbud:Sega za sega neka si sedi vo bale i neka se prcka vo bazenot:vozbud:

Демек..сранко му е мајката сега..со никаков рејтинг помеѓу народов..или погрешно сум те разбрал бре пријателе..а??
:salut:

Многу си ме разбрал погрешно не зборам јас за комуњарот сранко него за да не му веруваате на Грујо ако ви дава упатства за кого да се гласа а и впрочем ги изигра македонските бранители.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom