Експлозивната Хелена

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не дека е единствената бедна емисија која сум ја видела на нашиве телевизии, но дефинитивно најмногу ме изиритирала. Не и ја сфаќам поентата, а ни тоа кој е толку слеп што остава да се прикажува ова.
Прво, се емитува во 11h секоја недела. Ден и термин кога скоро секое дете е пред тв, а и секој нормален човек кој сака да гледа нешто вкусно и нормално.
Второ има водителка која треба да добие забрана за излегување пред камера, а ако веќе и се дозволи, тоа треба да биде после полноќ!
Незнам дали сте ја гледале емисијава, јас два пати ја начекав репризата. Ми изгледа како лична потреба на Хелена да се покаже на јавноста колку е наводно згодна и повод како да викне до неа некоја позната фаца, која ако е од спротивниот пол буквално ја силува за да и каже колку е згодна и колку ја посакува. Скоро и да нема прашања кои не се поврзани со секс и интимата на гостите, а тоа воопшто не е во ред да се емитува тогаш и не на таков начин.
Друга приказна е групата која гостува во секоја емисија. Вториов пат кога ги гледав, пееа и странска песна и покрај тоа што немаат глас не го знаеа и текстот.
Ова промашување мислам дека е дното на А1 телевизија. Дно со кое покажуваат колку немаат капацитет да направат една добра и културна емисија.
Мисли некој како мене или во заблуда сум?:nesvest:

Хелена е еден тежок дебил. Ама и таа треба да живее јебига. Кога можевте Бојан Јовановски да го гледате, ќе ја гледате и неа.

Ах!
Не само што ми е грда како глушец (Боже, прости ми, ја кажувам само вистината), туку и не знае да води една емисија и многу ме нервира со нејзиното: значи, значи, значи.
Човече, не можи секој да биди водител, а и да сака да биди, ете ги резултатите.

И јас ја гледав прошлата емисија кога беа гости Амадеус Бенд и Ноне, и кога нејзиниот бенд чинам ја пееше Is this love, од WhiteSnake и врска немаа, а претходно пееја на плејбек, т.е едниот пееше, а другиот ко слепи миш се расшетаваше на сцената.

Се` на се, катастрофа!

Една од најодвратните јавни фаци во Македонија (т.е. таканаречена "јавна фаца"). Женава врска нема од водење, а говорот и е катастрофален. Се на се ужас емисија!

Мене ме нервира целата забавна редакција на А1. Откако си замина „најдобриот“ Блажевски (тој беше супер, барем ништо не работеше и не гледавме ДНО од забава) А1 ја запоседнаа фаци од типот на Зоки, Мелита, Хелена.. И тие си се викаат во емисиите за секој посебно да си ја рекламира својата.

Инаку Експлозив има понекогаш интересни гости, ама Хелена е катастрофа. Уште кога ја видов како почнува да се облекува како машко... :uvo:

Јас не знам па што воопшто добро нуди А1,немаат едно асално студио а се замишлаат бог знае што се,лично ми пречат пред се гостите во емисијата од шунд до шунд,инаку нема ништо против Хелена али у последно време мислам женава забега малку и тоа со тие нејзини лезбејски врски само сака да привлече внимание а не знае дека на оваа конзервативна средина тоа не пали,а и премногу ми е смешна со тоа да не речам трагична, за жалење е:vozbud:

абе таа е подобра од мелита и дадар... ама гостите што гостуваат во емисијата се најголемите дегени на балканот...:pos2: така да не ја гледам...

Сега кога го нема Боки на телевизија поточно на А1 и ја раскинаа соработката се појави оваа Хелена и имаат сличен концепт емисиите и Хелена ги носи пејачите што порано Боки ги носеше. А во недела спијам не гледам али затоа обично дека гледам А1 и мислам дека ако не секоја тогаш секоја втора вечер во ноќните часови ова "популарно" шоу го репризираат.

Одвратна е Хелена. Пред некоја емисија видов носеше нешто ко училишна униформа со кошула со деколте и и најмини сукња карирана и вика леее ко ученичка сум :icon_eek:
Да така треба да се облекуваат младите идол да не сака да им е :uvo:

еве најнови слики од наша Хелена :pos:
4.jpg

Типката е поранешна Мис на Србија и Црна Гора и во весник видов повеќе слики на интернет само 1 најдов. Имаше и за рака се држат, и се шетаа заедно и се бакнуваа ... Ај нека и е со среќа во љубовта т.е и на двете нека им е :icon_lol:

Јас ја почитувам :back:
Има убав глас, затоа.

А ти Дивајн, мени канал, пушти Нова ТВ, имаш ред карпет и една весела македонка по потекло, која угол гола чита вести секоја втора недела :)
Таков е денот бе, шо.... :)

Ко шо го мразам ВЕЛИЈА и цела А1 гомнарија...мислам дека уште 5месеца му давам рок дека ќе падне под Сител според гледаност...
А2 веќе го сметам за мртов канал...така да Хелена,Фаци и оноа на Турунџиева...ја мислам дека го допреа дното....

затоа не гледам А1...туку НОВА ТВ....не за џабе кабловска плаќам..

Ја би и го плеснал.

Еве паметен човек :icon_lol: делиме исто мислење...а емисијата иако и е тиње и невидено комиње, сепак ја гледам кога има згодни гостинки (пожелно из Србије) и некои наши кукумјавки, троа потсредени :icon_lol:
и ради неа нормално, пошо е јебозовна 650 иако на моменти ми има таков некој поглед и сурат неубав, ама курвештија е бе, знае шо како...

С
еве најнови слики од наша Хелена :pos:
4.jpg

Аииии, у "Аја" ли бе??? Идам одма, чекајте ме :pos: ќе праиме бербати...и еден салеп, дур да дојдам оладен да е :icon_lol:

Ко шо го мразам ВЕЛИЈА и цела А1 гомнарија...мислам дека уште 5месеца му давам рок дека ќе падне под Сител според гледаност...
А2 веќе го сметам за мртов канал...така да Хелена,Фаци и оноа на Турунџиева...ја мислам дека го допреа дното....

затоа не гледам А1...туку НОВА ТВ....не за џабе кабловска плаќам..

Леле па и таа Нова... Вие не сте свесни колку Хрватите ја мразат Нова... Ама да, уствари, ние го мислиме за добро само она што е странско.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom