аце_шваба
ГОРД ВУЈКО
- Член од
- 10 септември 2008
- Мислења
- 1.512
- Поени од реакции
- 45
мене не ми е јасно една работаxaxaxa pa i jas poveke nema da vi gi citam serotinjite so gi pisuvate,se okluciv samo za da vidam sto se ste napisale za andreev,bidejki toa najdobro go znaete, toa sto go seres toa i go jades. Ajde prijatno site vie sami ste seir,za zalenje ste vie a ne Andreev.Toj sto saka i kaj saka i so koj saka ke slika, ke se ebe i se ke pravi.A vie samo pisuvajte......golem baknez a za dobri lizaci izglda od iskustvo si kazuvas a. Cao cao
како секоја будала жто се регистрира во одбрана на андреев(мојот идол фала на прашање

јас незнам дали типот пробува да биде џорџо армани или хју хефнер

некако ме бунат двата поима, јес дека некој можеби апстинира од секс, ама не сум знаел дека е битен сексуалниот жевот на модните креатори
дури и да е така
со кој памет самите негови модели и обожаватели го пишуваат тоа

дали јавно сакаат да се пофалат дека се сексуално злоупотребени за да се докопаат до една фотосесија на покрив или карабин куќа, или можеби тој е начинот на кој наплаќаат, или можеби нашиот мил драг (и секси) андреев треба да прерасне во секс икона во Македонија

некои работи навистина не ми се јасни
јас лично ради споредба лани за малку ќе ебев една девојка ама оваа година поретко, дали тоа ми влијае на моите модни вкусови?
или да го преформулирам прашањето:
DO I HAVE POTENTIAL??????????