Andreev Fashion презентс...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
xaxaxa pa i jas poveke nema da vi gi citam serotinjite so gi pisuvate,se okluciv samo za da vidam sto se ste napisale za andreev,bidejki toa najdobro go znaete, toa sto go seres toa i go jades. Ajde prijatno site vie sami ste seir,za zalenje ste vie a ne Andreev.Toj sto saka i kaj saka i so koj saka ke slika, ke se ebe i se ke pravi.A vie samo pisuvajte......golem baknez a za dobri lizaci izglda od iskustvo si kazuvas a. Cao cao
мене не ми е јасно една работа
како секоја будала жто се регистрира во одбрана на андреев(мојот идол фала на прашање:pipi:) мора да потенцира дека тој ебавал
јас незнам дали типот пробува да биде џорџо армани или хју хефнер:toe:?
некако ме бунат двата поима, јес дека некој можеби апстинира од секс, ама не сум знаел дека е битен сексуалниот жевот на модните креатори
дури и да е така
со кој памет самите негови модели и обожаватели го пишуваат тоа:toe:?
дали јавно сакаат да се пофалат дека се сексуално злоупотребени за да се докопаат до една фотосесија на покрив или карабин куќа, или можеби тој е начинот на кој наплаќаат, или можеби нашиот мил драг (и секси) андреев треба да прерасне во секс икона во Македонија:toe:

некои работи навистина не ми се јасни
јас лично ради споредба лани за малку ќе ебев една девојка ама оваа година поретко, дали тоа ми влијае на моите модни вкусови?
или да го преформулирам прашањето:

DO I HAVE POTENTIAL??????????

Овој сигурно и анусот си го шминка розево...:pos:

Ама на тоа фајвот видов дека има другарка со големи цицки!:vozbud:

Може бара да му ги мести типците што и се пуштаат...

Моите фаворити:

834sXZ908577-02.jpg

Aндрев јаде лампиони. Битно има страст во фотката.

aSZz4U909960-02.jpg

После мавната заушка од десно накај лево:

wFZCR8591620-02.jpg

Ми зуе увото од заушката

L6OY9a421395-02.jpg

Коста Бургов стајл:

279293464.img.jpg

andreev-f.hi5.com
Не можам, жими око се убив од смеење, ова гарант му е останато од времето ко се одеше на мИРЦ. Active or passive? Mixed. Бране срцка, само три букви. ЕЛ-ОУ-ЕЛ. Ебате идиото.
Патем, ословувајте го со Бранко, гарант се лути.

Andreev Fashion presents:....

His Celebrity Look-alikes :vozbud:

636432_9850369c0f5184m7oxyz27.JPG

Оу-Ем-Џи, видете го само... плукнат е на Рајан Филипе, Ештон Качер и Дејвид Бекам :nesvest:

Се испотепааа сите женски по него :pos:

Oh my fuckingggggg GOD:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: чоекоф е многу влезен во филм....
не знам ... не можам да разберам шо уствари чоекоф прај ... ни нешто посебен некој стил има ...ни некој посебен креатор е ... ни некој посебни фотографии фотосесии има .... се е извештачено ...
и не знам зашто кометирам ..ама ете

П.С
jd8A0I641632-02.jpg

фали и тој да ја крени левата нога и таман ќе биди
и розеф му е профилот бе
и ми личи на даниел од операциа триумф .... и сигурно му е мотото:
love me or hate me ....I don't care ...I am going to be a fashion star ....

Го додадовте на мсн Јебо Факич ака Стајл гуру?
Сигурно ке биде горд што некој го додал од WWW.KAJGANA.COM.MK.

Ме изнасмеавте со сликите...:pos2:

kolku sakajte pisuvajte no sto e andreev nikoj nemoze da go izmeni,dzabe se zamarate so nego,koga vie dodeka pisuvate komentarcinja za nego toj sigurno pravi nesto za da se doturka do vistinskite kreatori i ne se zamara so vasite komentarcinja. Cao cao

tie plukanja po nego nikade nema da ve odnesat, bidejki toa nema da go napravi lugeto da go mrazat ili da mislat toa sto go pisuvate,znaci NEMA SANSA!

кој сака слики од "secret" и да виде како фуче секрето...нека пише кај мене на пвт...матерјали од егзотична природа, слики шо секој би сакал да ги виде :)

кој сака слики од "secret" и да виде како фуче секрето...нека пише кај мене на пвт...матерјали од егзотична природа, слики шо секој би сакал да ги виде :)
Дај да видиме :)

Очекувам напрчени усни, замрсена коса и некои основни фотошоп блуринг ефекти :)

Дај да видиме :)

прати ми скајп на пвт...нема смисла тука да ги ставам

Очекувам напрчени усни, замрсена коса и некои основни фотошоп блуринг ефекти :)

фотките се експлицитни и нема ногу ефекти, се шо ќе видеш е реално :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom