Кој град го мразите?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ја колку што знам во Скопје се одржуваше првпат...
Во Прилеп бе

Toa e prilepski FEST! A ne skopski
Па да бе во Пивофест е во Прилеп, а Пиволенд во Скопје и не гледам причина зошто да нема друг фестивал на пивото освен оној во Прилеп. Исто како да кажеш зошто другиве градови имале музички фестивали, па еден е најстар, што бараат да копираат, или споредби за многу други работи... не бива. А и не се во ист месец.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Во Прилеп бе

Па да бе во Пивофест е во Прилеп, а Пиволенд во Скопје и не гледам причина зошто да нема друг фестивал на пивото освен оној во Прилеп. Исто како да кажеш зошто другиве градови имале музички фестивали, па еден е најстар, што бараат да копираат, или споредби за многу други работи... не бива. А и не се во ист месец.
епа погрешно сум разбрал. Моја грешка-_-

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Охрид!Толку клети луѓе на едно место нема никаде во светот! Посебно после летово, за само 5 дена, ме убедија дека и да ми платат веќе патот Велес Охрид не го одам!!!!!

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Охрид!Толку клети луѓе на едно место нема никаде во светот! Посебно после летово, за само 5 дена, ме убедија дека и да ми платат веќе патот Велес Охрид не го одам!!!!!
Затоа лејди во Охрид ќе си идеш во септември - октомври или април - мај, тогаш Охрид е најубав.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Затоа лејди во Охрид ќе си идеш во септември - октомври или април - мај, тогаш Охрид е најубав.
Зошто тогаш, кога пак се Охриѓани таму? Јас досега секогаш сум ги бранела кога скопјани викале дека Охриѓани не чинат, бидејќи мислев дека претеруваат, ама летово сфатив дека ништо не функционира, почнувајќи од комуналното претпријатие па до последниот човек на излезот од Охрид!

Член од
28 март 2006
Мислења
17.855
Поени од реакции
12.392

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
Дефинитивно Скопје. Може има повеќе алтернативни места за излегување од другите градови, но кога ќе се споредат со тоа колку "тренди" места има и што уште не му се случива на градот едноставо па и не вреди.

Kajgana Shop

На врв Bottom